Nοσοκόμα έσωσε μωράκι 3 μηνών κατά τη διάρκεια πτήσης

Nοσοκόμα έσωσε μωράκι 3 μηνών κατά τη διάρκεια πτήσης

Όταν η Tamara Panzino άκουσε μια αεροσυνοδό να φωνάζει ότι ένα βρέφος, μόλις 3 μηνών, σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια της πτήσης, πετάχτηκε από τη θέση της και έσπευσε να βοηθήσει.

Η συνταξιούχος νοσοκόμα βρέθηκε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή και έσωσε τη ζωή της μικρής Anjelé, κερδίζοντας την αιώνια ευγνωμοσύνη του πατέρα της, αλλά και των θαυμασμό των συνεπιβατών της.

«Διάβαζα το βιβλίο μου, όταν κάποια στιγμή άκουσα μια αεροσυνοδό να φωνάζει για ένα μωράκι που δεν ανέπνεε. Καθώς δεν υπήρχε γιατρός στο αεροπλάνο, έτρεξα να δω τι συμβαίνει.

Δεν είχα ιδέα αν το μωρό πνιγόταν, αν ο αεραγωγός ήταν καθαρός. Πραγματικά δεν ήξερα με τι είχα να κάνω. Το κεφαλάκι του ήταν κρεμασμένο προς τα πίσω και το δέρμα και τα χείλη του είχαν πάρει μια μπλε απόχρωση. Τα πράγματα ήταν σοβαρά.

Έδωσα τη μικρούλα στον πατέρα της να την κρατάει, όσο της έτριβα και της χτυπούσα το στήθος, προσπαθώντας να την κάνω να κλάψει ή έστω να πάρει ανάσα. Ξαφνικά, η μικρή άρχισε να συνέρχεται. Ανέπνεε και το χρώμα της επανήλθε. Ήμουν τρισευτυχισμένη».

Η Panzino είπε ότι δεν χρειάστηκε να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και επαίνεσε το προσωπικό της αεροπορικής εταιρίας για την πολύτιμη βοήθειά του. Όταν την αποκάλεσαν αληθινή ηρωίδα είπε ταπεινά «Ήμουν ο σωστός άνθρωπος, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος».

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v