Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μια γιορτή στου Νουριάν» στις 19/3

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μια γιορτή στου Νουριάν» στις 19/3

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μια γιορτή στου Νουριάν» στο Σύγχρονο Θέατρο την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 14:30. 

Νικητές του διαγωνισμού είναι οι: 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΠΝΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ 

ΤΣΟΠΗΣ ΗΛΙΑΣ 

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ 

Η «Συντεχνία του Γέλιου» παρουσιάζει ξανά τη θρυλική παράσταση «Μια γιορτή στου Νουριάν». Η παράσταση που παίχτηκε στο θέατρο Πορεία από το 2011 μέχρι το 2014 και άφησε «εποχή», επιστρέφει ανανεωμένη στο Σύγχρονο Θέατρο.

Η ανατρεπτική κωμωδία για τις προκαταλήψεις, τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών και την πολιτισμική συμφιλίωση του Volker Ludwig, απευθύνεται σε ανθρώπους από 5 ετών!

Το έργο προσπαθεί να αναδείξει τις αρετές της ανεκτικότητας, της αλληλοκατανόησης και αυθόρμητης ταύτισης που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους πέραν των εγκλωβισμών που επιβάλλονται από την περιχαράκωση σε εθνικότητες και κοινωνικές τάξεις. Όπως είχε αναφέρει και ο συγγραφέας του έργου για την παράσταση της Συντεχνίας του Γέλιου: «Δυστυχώς το έργο παραμένει διαρκώς επίκαιρο. Το φυλετικό μίσος και οι προκαταλήψεις μοιάζει να κερδίζουν έδαφος παντού, παράλληλα όμως φαίνεται πως υπάρχουν άνθρωποι που τα καταπολεμούν με πολυμήχανα μέσα, με φαντασία, χιούμορ και ζεστή καρδιά και αυτό μου δίνει κουράγιο και ελπίδα».

Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Κουκαλάνι.

Διανομή: Γιώργος Ιωσηφίδης, Φώτης Λαζάρου, Αλέξανδρος Μούστας, Ναταλία Πήδουλα, Ηρώ Χαλκίδη, Χρήστος Χρήστου. 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Κάθε Κυριακή στις 14:30

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία

 Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 10€ και 8€ για ομάδες από 25 άτομα και πάνω

 Διάρκεια παράστασης

75 λεπτά

Προπώληση εισιτηρίων:

Σύγχρονο Θέατρο

Ευμολπιδών 45, Γκάζι (ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός)  | Τηλέφωνο: 2103464380

v