Βρέθηκε 5χρονος με αυτισμό που είχε εξαφανιστεί για ώρες - τον ξέχασαν στο σχολικό!

Βρέθηκε 5χρονος με αυτισμό που είχε εξαφανιστεί για ώρες - τον ξέχασαν στο σχολικό!

Ο 5χρονος αυτιστικός γιος της Chinasia McNeill, ο μικρός Kyrie, υποτίθεται ότι έπρεπε να παραδοθεί από τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου στο σπίτι του γύρω στις 2:45 το απόγευμα. Μετά από καθυστέρηση μισής ώρας, η μαμά του άρχισε να ανησυχεί και πήγε η ίδια στο δημόσιο νηπιαγωγείο της γειτονιάς όπου φοιτούσε ο γιος της.

Όταν έφτασε εκεί, όμως, ανακάλυψε πως ο γιος της έλειπε και κανείς δεν ήξερε πού είναι. Οι υπεύθυνοι του σχολείου ξεκίνησαν την αναζήτηση του αγνοούμενου αγοριού αλλά κανείς δεν είχε καμία πληροφορία για το 5χρονο αγόρι. Μάλιστα, όταν επικοινώνησαν με τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου, εκείνος απάντησε πως δεν θυμάται ούτε να παραλαμβάνει τον Kyrie από το σχολείο αλλά ούτε και να τον παραδίδει στην μητέρα του. 

Τρεις ώρες αργότερα, κι αφού οι γονείς του αγοριού βρίσκονταν πια σε πανικό, εντόπισαν το 5χρονο αγοράκι σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ όπου φυλάσσονταν τα λεωφορεία του νηπιαγωγείου. Το παιδί ήταν κλειδωμένο στο λεωφορείο και, όταν το βρήκαν, ούρλιαζε, έκλαιγε, έτρεμε και φώναζε «θέλω να πάω σπίτι».  «Έτρεμα, φοβήθηκα», είπε μητέρα του αργότερα. «Νόμιζα ότι ο οδηγός του λεωφορείου πήρε τον γιο μου και έφυγε. Δεν ήξερα αν θα τον ξαναδώ, αυτές οι τρεις ώρες μου φάνηκαν σαν τρεις αιώνες!». 

Ο Kyrie είναι σπίτι του ασφαλής, αλλά αρνείται να μπει σε λεωφορείο ή να πάει σχολείο. Σύμφωνα με τη μαμά του, η εμπειρία αυτή τον τραυμάτισε και τον βλέπει ήδη σύμβουλος ψυχικής υγείας για να τον βοηθήσει. 

Πηγή: cafemom.com

v