Θέλω να παντρευτούμε με πολιτικό και ο σύντροφός μου με θρησκευτικό

Θέλω να παντρευτούμε με πολιτικό και ο σύντροφός μου με θρησκευτικό
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 6 χρόνια και τελικά αποφασίσαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε οικογένεια. Ωστόσο, έχουμε μια σημαντική διαφωνία: εγώ θέλω πολιτικό γάμο, εκείνος θρησκευτικό. Είναι η πρώτη φορά στα 6 χρόνια που τσακωνόμαστε τόσο έντονα και δεν μπορούμε να πάρουμε μια κοινή απόφαση. Έτσι μου ‘ρχεται να αφήσουμε τον γάμο και να συνεχίσουμε όπως είμαστε μέχρι τώρα. Ανύπαντροι κι αγαπημένοι. Τι να κάνουμε; Πώς να το ξεπεράσουμε όλο αυτό;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Συγχαρητήρια! Η σχέση σας προχωρά! Απόδειξη της εξέλιξης σας είναι το ότι βάζετε νέα και σπουδαία θέματα προς διαπραγμάτευση μεταξύ σας, όπως για παράδειγμα το είδος του γάμου σας.

Οι διαφορές σας είναι δεδομένες. Βεβαίως και θα βλέπετε κάποια πράγματα διαφορετικά και θα έχετε διαφορετικές επιθυμίες. Αυτός δεν είναι λόγος για να σταματά την εξέλιξη σας. Αντιθέτως. Αυτή είναι η εξέλιξη σας. Το να διευρύνεστε διαρκώς ώστε να συναντήσετε ο ένας τον άλλο. Το να μπορείτε να χαρείτε και να υπερασπιστείτε μια επιλογή που αρχικά να μην ήταν στις δικές σας. Το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Το να αγαπάτε το διαφορετικό σας γιατί αυτό είναι που σας ανοίγει στον κόσμο!

Είναι τόσο σημαντική αυτή  η περίοδος για εσάς! Αξιοποιήστε τα καλά σας στοιχεία για βήματα μπροστά κι όχι πίσω!

Να ζήσετε!

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v