54χρονος γέμισε με γράσο παιδική χαρά επειδή δεν ήθελε... φασαρία!

54χρονος γέμισε με γράσο παιδική χαρά επειδή δεν ήθελε... φασαρία!

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στην πόλη της Κρήτης με πρωταγωνιστή έναν 54χρονο που γέμισε με γράσο παιδική χαρά γιατί τον ενοχλούσε ο «θόρυβος» που έκαναν τα παιδιά που έπαιζαν.

Την Δευτέρα (28/8) η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του άντρα, καθώς είναι υπεύθυνος για την καταστροφή που έγινε την περασμένη Κυριακή σε μια από τις καινούργιες παιδικές χαρές που έχει εγκαταστήσει ο δήμος στο Ηράκλειο.

Έκπληκτοι οι γείτονες στις Μεσαμπελιές, που περίμεναν πώς και πώς τη λειτουργία της καινούργιας παιδικής χαράς, είδαν ότι τα παιχνίδια είχαν γεμίσει με γράσο, ενώ είχαν σπάσει και κάποια από αυτά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει χρήση τους από τα παιδιά.

Ο 54χρονος, μηχανικός στο επάγγελμα, φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη, γιατί φοβόταν ότι η λειτουργία της παιδικής χαράς θα προκαλούσε μεγάλη φασαρία στην περιοχή. Τώρα, είναι αντιμέτωπος τόσο με τη δικαιοσύνη όσο και με το κόστος των σπασμένων παιχνιδιών, που θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του.

Πηγή: news247.gr

v