«Εξερευνούμε τον Ωκεανό» με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Εξερευνούμε τον Ωκεανό» με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το νέο άλμπουμ αυτοκόλλητων, «Εξερευνούμε τον Ωκεανό» της ΑΒ Βασιλόπουλος, γεμάτο με διασκεδαστικές εικόνες και ιστορίες, είναι η ευκαιρία για να γνωρίσουν τα παιδιά τον ωκεανό και τους τρόπους για να τον διατηρήσουν καθαρό! Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το άλμπουμ στα καταστήματα ΑΒ και με τις αγορές τους μπορούν να συμπληρώσουν το περιεχόμενό του συλλέγοντας δωρεάν αυτοκόλλητα. Η ΑΒ Βασιλόπουλος νοιάζεται για το περιβάλλον και για αυτό δίνει προτεραιότητα σε δράσεις με στόχο την υιοθέτηση της πράσινης συμπεριφοράς, μέσω ποικίλων προγραμμάτων. Σε αυτό το ταξίδι προς τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κάθε αλλαγή είναι σημαντική για το περιβάλλον, τις θάλασσες και τις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό η διδασκαλία των παιδιών μέσα από διασκεδαστικές ιστορίες είναι ένα βήμα παραπέρα σε αυτό το ταξίδι που έχει ξεκινήσει η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το άλμπουμ, «Εξερευνούμε τον Ωκεανό», σε συνδυασμό με τις εικόνες και τα γεγονότα που διαθέτει,  παρουσιάζει τους τρόπους προστασίας του θαλάσσιου κόσμου μέσα από «μπλε» ιστορίες με  που με άξονα την προστασία των θαλασσών μας, συνδυάζουν τη φαντασία και τη γνώση σε ένα άλμπουμ. Το κάθε κεφάλαιο συστήνει στο κοινό και ένα διαφορετικό θαλάσσιο είδος, παρουσιάζοντας με δημιουργικό τρόπο τον βιότοπό του, τις διατροφικές του συνήθειες, αλλά και ορισμένα ιδιαίτεδιαφορετικό ήρωα κάθε φορά. Με την πολύτιμη συμβολή του WWF Ελλάς, δημιουργήθηκαν εικόνες και ιστορίεςρα χαρακτηριστικά του που το κάνουν μοναδικό. Γονείς και παιδιά θα μπορούν να το α00 διαφορετικά σχέδια, γεμάτα εκπλήξεις, όπως ένα αυτοκόλλητο τατουάζ με τα πιο ιδιαίτερα πλγοράσουν μόνο με 0,99€ από το ταμείο κάθε φυσικού καταστήματος, από 31/08 έως 26/10 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για να γίνουν ακόμα πιο διασκεδαστικές οι ιστορίες, τα αυτοκόλλητα δίνουν μια επιπλέον «μπλε» πινελιά στην εκμάθηση των παιδιών. Με κάθε αγορά των 10€ μπορούν να αποκτήσουν ένα ΔΩΡΕΑΝ πακέτο με δύο ορθογώνια αυτοκόλλητα και ένα αυτοκόλλητο μεγάλου σχήματος. Υπάρχουν πάνω από 1άσματα του Ωκεανού, με μερικά από αυτά να είναι ακόμα πιο ξεχωριστά γιατί έχουν μία μεταλλική λάμψη στο σκοτάδι ή ένα glitter αποτέλεσμα.

Συντροφιά σε αυτό το ταξίδι γνώσης και φαντασίας κρατάνε στα παιδιά τα λούτρινα ζωάκια και μπρελόκ που αντικατοπτρίζουν μερικούς από τους ήρωες του άλμπουμ, όπως ένας αυτοκρατορικός πιγκουίνος, ένας ιππόκαμπος, ένα ψάρι κλόουν, μια πράσινη θαλάσσια χελώνα, ένας λευκός καρχαρίας ή και μια γαλάζια φάλαινα. Θα είναι διαθέσιμα με 1,99€ τα μπρελόκ και από 4,99€ τα λούτρινα ζωάκια σε κάθε φυσικό κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος από 31/08 έως 26/10 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η γνώση και το ταξίδι προς τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μπορούν να είναι διασκεδαστικά για τα παιδιά. Γι’ αυτό, το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό» έχει σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο, ώστε να μπορέσουν να μάθουν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι ότι η θάλασσα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και καλό είναι να τη φροντίζουμε. 

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ το καλό είναι για όλους.

v