Έγινε κουμπάρος στον 2ο γάμο της μαμάς του και εκφώνησε τον πιο συγκινητικό λόγο

Έγινε κουμπάρος στον 2ο γάμο της μαμάς του και εκφώνησε τον πιο συγκινητικό λόγο

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο, το οποίο δείχνει έναν έφηβο να βγάζει λόγο στον δεύτερο γάμο της μητέρας του. Το αγόρι, που ήταν και κουμπάρος, συγκίνησε τους πάντες με τα τρυφερά λόγια που απηύθυνε στον πατριό και τη μαμά του, αλλά και όλους εμάς που είδαμε το στιγμιότυπο.

«Γεια σας, το όνομα μου είναι ο Jordan και είμαι ο γιος της νύφης και ο κουμπάρος του γαμπρού και επίσημα πλέον ο γιος του. Νιώθω πολύ τυχερός, καθώς βρίσκομαι στο πλευρό του τώρα που παντρεύεται τον μεγάλο του έρωτα, ο οποίος είναι ο πρώτος δικός μου», ξεκινάει τον λόγο του ο μικρός για να καταλήξει, λέγοντας «Vinny, σ' ευχαριστώ που παντρεύεσαι τη μαμά μου. Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου. Είσαι το χαμένο κομμάτι του παζλ που έψαχνα εγώ και η μαμά μου. Είμαστε τυχεροί που είσαι στη ζωή μας».

Στη συνέχεια, απευθύνεται στη μητέρα του και της λέει τρυφερά «Μαμά, σ' ευχαριστώ που επέλεξες αυτόν τον άντρα όχι μόνο για σένα, αλλά και για μένα. Για εμάς. Σ' ευχαριστώ που με φροντίζεις. Που με μεγάλωσες να είμαι έτσι σήμερα. Που με αγαπάς τόσο πολύ. Σας αγαπάω και τους δύο πάρα πολύ και σας εύχομαι ολόψυχα μια ευτυχισμένη ζωή»

v