Μαμά γέννησε τη... βιαστική κορούλα της κατά τη διάρκεια πτήσης!

Μαμά γέννησε τη... βιαστική κορούλα της κατά τη διάρκεια πτήσης!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε αεροπλάνο της Saudia με μια γυναίκα να φέρνει στον κόσμο το μωράκι της κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Η 30χρονη γυναίκα ήταν επιβάτης σε αεροπλάνο της Saudia που εκτελούσε δρομολόγιο από τη βορειοδυτική πόλη Ταμπούκ προς την πόλη-λιμάνι Τζέντα την περασμένη Παρασκευή, όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά της.

Σε υψόμετρο 36.000 ποδών, ζήτησε βοήθεια από το πλήρωμα της πτήσης καθώς θα γεννούσε το... βιαστικό μωράκι της ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Για καλή της τύχη μεταξύ των επιβατών ήταν και δύο ποδοσφαιρικές ομάδες που συνοδεύονταν από επαγγελματίες υγείας. Αυτοί, μαζί με τη βοήθεια ενός άλλου επιβάτη που μπορούσε να μεταφράσει τις ιατρικές οδηγίες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση του ασφαλούς τοκετού του μωρού, σύμφωνα με τον σαουδαραβικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Akhbar24.

Για την ασφάλεια του νεογέννητου, οι γιατροί επέλεξαν να μην κόψουν τον ομφάλιο λώρο του μωρού μέχρι το αεροσκάφος να προσγειωθεί στην πλησιέστερη πύλη του διεθνούς αεροδρομίου King Abdulaziz στην Τζέντα, όπου θα μπορούσε να παρασχεθεί επείγουσα ιατρική βοήθεια στη μητέρα.

Σαουδάραβες γυναίκες γιατροί, ειδικά εκπαιδευμένες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών κατά τη διάρκεια της πτήσης, στάλθηκαν αμέσως για να προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα στη μητέρα και τη νεογέννητη κόρη της.

Μόλις η ιατρική ομάδα εξασφάλισε ότι και οι δύο ήταν σε σταθερή κατάσταση, μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες μαμά και κόρη χάιρουν άκρας υγείας!

Πηγή: dhakatribune.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v