To ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει σελίδες αγάπης στα παιδιά!

To ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει σελίδες αγάπης στα παιδιά!

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι μια περίοδος που αναδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα της αλληλεγγύης. Μικρές πράξεις μπορούν πραγματικά να κάνουν διαφορά στη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας και το φετινό πρόγραμμα ArGOODaki μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σ' αυτό.

Στηρίζοντας την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, καθώς και την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, τo ArGOODaki των Goody’s Burger House φέτος θα δώσει τεράστια χαρά σε παιδιά σε όλη την Ελλάδα, μοιράζοντας... σελίδες αγάπης στους μικρούς βιβλιόφιλους!

Το φετινό πρόγραμμα, έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα και αντιλαμβανόμενο τη μεγάλη σημασία της μάθησης για τα παιδιά, πρόκειται να ενισχύσει το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Library4all, ο οποίος μεριμνά για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών και την προσφορά βιβλίων, στα οποία έχουν πρόσβαση παιδιά σχολικής ηλικίας, νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων.

Τι είναι το Library4all

Το Library4all είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2013 και είναι προσηλωμένη στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού, με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, ενισχύοντας σχολικές βιβλιοθήκες με βιβλία.

Ο ρόλος του είναι να λαμβάνει ενημέρωση για τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια να τα βοηθά να δημιουργήσουν μία βιβλιοθήκη ή να διευρύνουν την υπάρχουσα συλλογή τους. Άλλωστε, η ύπαρξη μιας βιβλιοθήκης πλούσιας σε βιβλία, ειδικά στα σχολεία, παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας ανάγνωσης και γραφής των παιδιών. Επιπλέον, μέσω αυτής της ενέργειας προάγεται η φιλαναγνωσία και η δημιουργικότητα.

Πώς μπορούμε να συμβάλουμε σ' αυτό το έργο

Μπορούμε κι εμείς να γίνουμε μέρος της προσπάθειας και να βοηθήσουμε το ArGOODaki των Goody’s Burger House να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να γεμίσει με φαντασία νηπιαγωγεία, δημοτικά και ειδικά σχολεία.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε το αγαπημένο μας γεύμα ArGOODaki σε ένα κατάστημα ή από το goodys.com και να επιλέξουμε ένα από τα δώρα της φετινής συλλογής που έχουν και πρακτικό χαρακτήρα:

  1. Λούτρινο ArGOODaki
  2. Παιδική Τσάντα, σε πράσινο και κόκκινο χρώμα
  3. Τσάντα Eνηλικών, σε πράσινο και κόκκινο χρώμα
  4. Παιχνίδι τύπου «Ξύλινος πύργος με τουβλάκια»
  5. Βιβλιοστάτες (2 τμχ), για παιδικές και όχι μόνο βιβλιοθήκες
  6. Υψομετρητής / Αναστημόμετρο τοίχου

Με μία απλή πράξη μπορούμε να δώσουμε τεράστια χαρά στα παιδιά όλη της χώρας, γι' αυτό, μην το σκέφτεστε παραπάνω: πάρτε μέρος στη φετινή εκστρατεία και χαρίστε χαμόγελα! 

v