Kερδίστε 1 θέση για το Santa' s Workshop Camp από 27/12 έως και 5/1

Kερδίστε 1 θέση για το Santa s Workshop Camp από 27/12 έως και 5/1

Το Mama365 χαρίζει στους αναγνώστες του 1 θέση για το Santa' s Workshop Camp, για να απασχολήσετε δημιουργικά παιδιά από 5 έως 11 ετών μέσα στις γιορτές, σ' ένα προστατευμένο και άκρως εορταστικό περιβάλλον! Από 27 Δεκεμβρίου έως και 5 Ιανουαρίου, από τις 08:00 έως και τις 17:00, στο INDAK art lab στο Παγκράτι. 

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η:

ΡEBENKO BIORIKA 

Santa' Workshop Camp: Να πώς να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά μέσα στις γιορτές!

Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί με τη μαγεία φέρνουν και έναν μεγάλο βραχνά για πολλούς γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν άδεια, ενώ τα σχολεία είναι κλειστά.
Τι θα λέγατε αν, την ώρα που εσείς ήσασταν στο γραφείο, τα παιδιά σας (5-11 ετών) ανέπτυσσαν σπουδαίες δεξιότητες για τη ζωή τους, έκαναν νέους φίλους και διασκέδαζαν με την καρδιά τους;

Σ΄ένα προστατευμένο και άκρως εορταστικό περιβάλλον! Από 27 Δεκεμβρίου έως και 5 Ιανουαρίου. Από τις 08:00 έως και τις 17:00, στο INDAK art lab στο Παγκράτι.

Ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη

Μυρωδιά φρεσκοψημένων μπισκότων και κανέλας. Ζεστασιά από τζάκι. Αστραφτερά, πολύχρωμα λαμπάκια. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ζωηρά καμπανάκια. Ζεστή σοκολάτα και μελωμένα γλυκίσματα. Όσφρηση, αφή, όραση, ακοή και γεύση επιστρατεύονται για να βιώσουν τα παιδιά με όλες τις αισθήσεις μία αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο Santa's Workshop Camp.

Στο πιο φωτεινό κέντρο στο Παγκράτι, η ομάδα του INDAK art lab δημιουργεί μια ζεστή, χαλαρωτική ατμόσφαιρα ακολουθώντας τις αρχές του hygge, της δανέζικης κουλτούρας. Τα παιδιά επιδίδονται σε μία σειρά από δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως: θεατρικό παιχνίδι, messy play, χορό, κατασκευές σκηνικών και κοστουμιών και χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα παιδιά θα μεταμορφωθούν σε καλικαντζαράκια, θα κατασκευάσουν παιχνίδια και στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, θα δημιουργήσουν με τους έμπειρους θεατροπαιδαγωγούς παραμυθοπαράσταση για να την απολαύσει ο Άγιος Βασίλης, θα μοιράσουν δώρα σε παιδάκια που δεν έχουν δικά τους παιχνίδια, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν, ώστε να πάρει δύναμη ο Ρούντολφ και να πετάξει και φυσικά θα φτιάξουν γιορτινά γλυκίσματα! 

Στο INDAK art lab δημιουργούν μικτές ηλικιακές ομάδες με στόχο τη μείωση του σχολικού εκφοβισμού και την ενίσχυση της ζώνης σταδιακής ανάπτυξης, επιτρέποντας στο ένα παιδί να συμβάλλει στην εκπαίδευση του άλλου.

EXTRA BONUS: Στο τέλος του Camp, οι γονείς λαμβάνουν μία ταινία μικρού μήκους, ώστε να απολαύσουν μαζί με τους μικρούς συμμετέχοντες όλες τις Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες που έζησαν στο Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη!

Μια μέρα στο Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη

  • Άφιξη
  • Yoga Καλημέρα
  • Μουσικοκινητική για Καλικαντζαράκια
  • Διάλειμμα για δεκατιανό
  • Συναισθήματα και Θεατρικό Παιχνίδι
  • Ζωντανεύουμε Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια
  • Messy Play «Σκανταλιές στο Χωριό του Άγιου Βασίλη»
  • Κατασκευάζουμε στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά
  • Μεσημεριανό για να πάρουμε δύναμη
  • Φύλαξη-Χαλάρωση και Ταινία

 Χρήσιμες πληροφορίες

Υπεύθυνες προγράμματος: Ομάδα INDAK youth

Διατροφή: Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και δεκατιανό με υγιεινά σνακ (Χυμός & Μπάρα Δημητριακών, Φρουτοσαλάτα, vegan Snacks, Υγιεινά Μπισκότα ή Κέικ, Κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτες με αγγουράκι, τυρί και τοματίνια).

Ο χώρος μας διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο

Τι χρειάζεται να έχουν τα παιδιά μαζί τους

  • 1 παγούρι με νερό
  • 1 αλλαξιά
  • Μεσημεριανό γεύμα
  • Επιπλέον σνακ, σε περίπτωση που μένουν έως τις 17:00

Εκπτώσεις: Στ΄αδέλφια 10% στο συνολικό κόστος

Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.indak.gr/mathimata (συμπληρώνετε τη φόρμα), μέσω mail στο: [email protected] ή τηλεφωνικά στο: 211 7402195

v