«Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για όλους και ας μην είναι τακτοποιημένο»

«Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για όλους και ας μην είναι τακτοποιημένο»

Όποιος έχει μικρά παιδιά ξέρει από πρώτο χέρι ότι το να έχεις ένα σπίτι στην εντέλεια, είναι όνειρο απατηλό! Μια μητέρα που κουράστηκε να δικαιολογείται για το χάος που επικρατεί στο σπίτι της, έγραψε αυτό το κείμενο που, πραγματικά, μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

«Όταν έρθετε στο σπίτι μου, είναι πιθανό να δείτε με διπλωμένα ή ασιδέρωτα ρούχα που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Μπορεί ακόμη και να δείτε έναν σωρό από βρώμικα ρούχα στοιβαγμένα δίπλα στο πλυντήριο.

Είναι πιθανό να εντοπίσετε στον νιπτήρα του μπάνιου κομμάτια οδοντόκρεμας, καθώς τα παιδιά μου βούρτσισαν τα δόντια τους βιαστικά και ξέχασαν να ανοίξουν τη βρύση μετά.

Αν έρθετε, υπάρχει επίσης οι πιθανότητες να είναι στρωμένα τα κρεβάτια, είναι 50-50. 

Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε στο μπάνιο να σκουπίζετε τα χέρια σας σε μια πετσέτα θαλάσσης, επειδή ήταν η μόνη καθαρή και διαθέσιμη.

Στην κουζίνα, οι πιθανότητες να δείτε άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη είναι πολλές.

Το πάτωμα σίγουρα θα θέλει ξανά σφουγγάρισμα.

Όταν έρθετε στο σπίτι μας, θα ακούσετε μικρά χαχανητά και πόδια να τρέχουν στους διαδρόμους. Θα βρείτε επίσης τουβλάκια και βιβλία, μαζί με άλλα παιχνίδια, διάσπαρτα. Θα ήθελα να ξέρετε ότι τακτοποίησα πριν με επισκεφτείτε, αλλά τα ζιζάνιά μου φρόντισαν να τα κάνουν όλα άνω κάτω για μία ακόμα φορά.

Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι ανυπομονώ να έρθετε και ας επικρατεί στο σπίτι μου αυτό το χάος. Θα σας προσφέρω ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι και σπιτικό κέικ.

Το σπίτι μου πάντα θα είναι ανοιχτό για εσάς και ας μην είναι πεντακάθαρο και τακτοποιημένο. Όσοι είστε γονείς άλλωστε, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν  υπάρχει αρκετός χρόνος ή ενέργεια για να τα έχουμε όλα στην εντέλεια. Ας το ζήσουμε λοιπόν όπως έχει.»

Πηγή: herviewfromhome.com

v