Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στις 17/12

Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στις 17/12

Το Mama365 χαρίζει στους αναγνώστες του  4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Πεντάμορφη και το τέρας» στο θέατρο Αυλαία, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 15:00. 

Νικητές του διαγωνισμού είναι οι: 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 

ΛΑΟΥΛΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

ΠΟΥΖΙΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 


Μετά την μεγάλη επιτυχία στις περσινές παραστάσεις , συνεχίζεται για 2η χρονιά από Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις15.00 και κάθε Κυριακή στις 15.00, στο Θέατρο  Αυλαίαστο Πασαλιμάνι, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, το παιδικό  θεατρικό μιούζικαλ του Βλάση Καρύδα «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ,  βασισμένο στα μηνύματα που περνά και η πασίγνωστη ομώνυμη ιστορία.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι ένα έργο γεμάτο τραγούδι και χορό, με πολλά  μηνύματα και μεγάλες συγκινήσεις. Ένα έργο που ενθουσιάζει μικρούς και  μεγάλους, σε μια διασκευή που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! 

Λίγα λόγια για το έργο 

Η Μπελ είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του,  ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς. Παρά τον φόβο  της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να  προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος, διακρίνοντας την αληθινή  καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εν τω μεταξύ, ένας κυνηγός, ο  Γκαστόν έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας  με κάθε κόστος.

Συντελεστές 

Σκηνοθεσία - Διασκευή: Βλάσης Καρύδας 

Βοηθός σκηνοθέτη: Μακρυγιάννη Ευαγγελία 

Υπεύθυνη σκηνής: Μαρία Κωστούλα 

Μουσική: Δημήτρης Φαρούπος 

Παίζουν: Γιάννης Κάραζης, Αγγελική Μαλανδρένια, Ροδούλα Χαμηλοθώρη Σαββοπούλου,  Βίβιαν Μπούρη, Νίκος Αγγελάκης, Αθηνά Ψευτούδη και «Τέρας » ο Λεονάρντο Θίμο Αφήγηση - Ανιματέρ: Χρύσλα Μίσχου 

Πληροφορίες παράστασης 

Πρεμιέρα : Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 15.00 

Ημέρες ώρες παράστασης : Κάθε Κυριακή στις 15.00 για περιορισμένο αριθμό  παραστάσεων 

Διάρκεια παράστασης : 90 λ. με διάλειμμα 

Τιμή εισιτηρίου: 10 € 

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι , ομαδικά κλπ): 8 € 

Προπώληση www.ticketservices.gr και στα τηλ. του θεάτρου 2104297771 Εισιτήρια online: https://bit.ly/I_Pentamorfi_kai_to_Teras_Tickets 

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς www.avlaiatheatro.gr 

Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες από 2 χρονών έως 12 χρονών Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους.

v