Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο μαγικός αυλός» στις 4/2

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο μαγικός αυλός» στις 4/2

Το Mama365 χαρίζει στους αναγνώστες του 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο μαγικός αυλός» την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11.00, στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε τους νικητές:

BAΣΙΛΕΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΒΛΗΣΜΑ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΟΥΛΙΚΟΥΡΔΗ ΓΙΩΤΑ

Η παιδική σκηνή Ονειροπόληση παρουσιάζει τον «Μαγικό Αυλό» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη από τις 4 Φεβρουαρίου. Η δύναμη της αγάπης, της αλήθειας, της αυταπάρνησης και του ηρωισμού σε δύο πράξεις που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Αγαπημένο έργο του Wolfang Amadeus Motsart σε λιμπρέτο Emanouel Schikaneder.Είναι Η τελευταία όπερα που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης. Το λιμπρέτο εκφράζει με συμβολικό τρόπο τα ανθρώπινα ιδεώδη του ΕυρωπαΪκού Διαφωτισμού  τα οποία όμως παραμένουν πάντα επίκαιρα!

Η μουσική του Μαγικού Αυλού έχει τη δύναμη να ανοίγει δρόμους να καθοδηγεί και να αλλάζει προς το καλύτερο τη μοίρα και τις ζωές των ανθρώπων! Είναι ένα όμορφο παραμύθι, το οποίο προσεγγίζει την πραγματικότητα.

Ένα έργο γεμάτο από πλούσια συναισθήματα, όμορφες εικόνες, κοστούμια, σκηνικά, φωτισμούς, σπαθογραφίες, μουσική και τραγούδια! Ένας  ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που  κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν…Είναι η ιστορία του Πρίγκιπα Ταμίνο ο οποίος προσπαθεί να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Παμίνα , την μητέρα της  Βασίλισσα της Νύχτας  , τον Βασιλιά Σαράστρο αλλά και ολάκερη την πολιτεία από Μονόστατο  τον μάγο! Σε αυτή του την προσπάθεια πολύτιμη βοήθεια προσφέρει ο Παπαγγένο – (άνθρωπος –πουλί)  με τον Μαγικό Αυλό του!!

Το έργο είναι διαδραστικό, διότι τα παιδιά έχουν πάντα  την επιθυμία να επεμβαίνουν υπέρ του καλού και του δίκαιου.

  • Διασκευή &  Σκηνοθεσία:   Τούλα Ζαχαριουδάκη
  • Μουσική: Μιχάλης Τρανουδάκης
  • Διδασκαλία Νοηματικής – Φιλικά: Γιάννης Ζουγανέλης
  • Σκηνικά: Παύλος Καρακασίδης
  • Κοστούμια:  Βεστιάριο της Ονειροπόλησης
  • Κινησιολογία & Χορογραφίες: Αντιγόνη Γλυκού
  • Σπαθογραφίες: Παντελής Μαρτίνος
  • Φωτισμοί: Θανάσης Λεφάκης
  • Ηχοληψία & ειδικά Εφέ:  Γιώργος Γουρνάς


Παίζουν οι ηθοποιοί:

ΜΟΝΟΣΤΑΤΟΣ ο Παντελής Μαρτίνος, ΠΑΠΑΓΓΕΝΟ ο Κωνσταντίνος Τσιάκος, ΤΑΜΙΝΟ ο Ιούλιος Καίσαρας Αθανασίου και ο Αλέξανδρος Μικελής , ΠΑΜΙΝΑ η Κατερίνα Κλαυδιανού ,  ΠΑΠΑΓΓΕΝΑ η Ειρήνη Kαζαντζόγλου,ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ η Αλεξία Ξυγάλα και ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΡΑΣΤΡΟ  ο Δημήτρης Πρωτογεράκης.

Το έργο θα συναρπάσει τα παιδιά, θα τα κάνει να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν, να συγκινηθούν, να γελάσουν, να περάσουν όμορφα…

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 13 ετών ! αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια!

Η σκηνοθετική γραμμή έλαβε υπόψη και σεβάστηκε διακριτικά τους κανόνες της εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 100 λεπτά μαζί με ένα διάλειμμα 10 λεπτών.Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 4 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 11.00 το πρωί και 3 το μεσημέρι  τιμή εισιτηρίου 13 Ευρώ – γενική είσοδος – και καθημερινά για σχολεία και συλλόγους –με ειδικές τιμές-.Τηλ. Επικοινωνίας: 6981017808, 210-6046926.

Δημόσιες σχέσεις &  Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαργαρίτα Δρούτσα [email protected] – 6942065888

Προπώληση εισιτηρίων more.com

v