Πιλότος ξεγέννησε έγκυο επιβάτισσα εν ώρα πτήσης!

Πιλότος ξεγέννησε έγκυο επιβάτισσα εν ώρα πτήσης!

Ένας πιλότος βοήθησε μία γυναίκα να γεννήσει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου Jakarin Sararnrakskul είναι πατέρας ενός παιδιού και πιλότος με 18 χρόνια εμπειρίας.

Το αεροπλάνο, που ανήκει στις αερογραμμές VietJet, ξεκίνησε από την Ταϊπέι της Ταϊβάν με προορισμό την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όταν συνέβη το έκτακτο γεγονός.

Ο πιλότος του αεροσκάφους

Ο Sararnrakskul, εγκατέλειψε το πιλοτήριο αφού το πλήρωμα καμπίνας του είπε ότι μια γυναίκα γεννούσε σε μια από τις τουαλέτες του αεροπλάνου. Πρώτα όμως άφησε στη θέση του τη συγκυβερνήτη του αεροπλάνου. Ο Sararnrakskul έσπευσε στη μέλλουσα μαμά και διαπίστωσε ότι γεννούσε από ώρα σε ώρα.

«Το μωράκι γεννήθηκε στον αέρα» δήλωσε γεμάτος υπερηφάνεια ο πιλότος Sararnrakskul που άφησε για λίγη ώρα τη δουλειά του σπεύδοντας να συνδράμει στη γέννηση του μωρού, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα New York Post. 

Για τον πιλότο Sararnrakskul, όπως ο ίδιος τόνισε, ήταν η πρώτη φορά που βοήθησε να έρθει στον κόσμο ένα μωρό.

Οι διασώστες περίμεναν το αεροπλάνο όταν προσγειώθηκε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα και το νεογέννητο. Πάντως και οι δύο, μητέρα και γιος, όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, είναι καλά στην υγεία τους.

Ο πιλότος δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει από τη χαρά του υποστηρίζοντας ότι πλέον θα μπορεί να λέει σε όλους για τη γενναία πράξη του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας New York Post, το μωρό πήρε το όνομα «Sky» (ουρανός) προς τιμήν της απρόσμενης γέννησής του εν πτήσει.

Πηγή:in.gr
  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v