Δ. Μιχαλάκη: «το 1ο βράδυ με την κόρη μου, κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει»

Δ. Μιχαλάκη: «το 1ο βράδυ με την κόρη μου, κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμα-δες” βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός μίλησε στην καλή της φίλη Τζένη Θεωνά, για τον ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

«Πριν γίνω μαμά ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών μηνών. Όπως έχω πει είναι κάτι πολύ απερίγραπτο, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, είναι κάτι που ήθελα πολύ. Αλλάζει η ζωή προς το καλό! Λες, γιατί εγώ δεν το είχα πιο νωρίς; Τι ωραίος που είναι αυτός ο καινούργιος κόσμος. Όταν έχεις τόση ευτυχία, δε φαίνεται η κούραση».

Για το πρώτο βράδυ στο σπίτι με την κόρη τους

«Το πρώτο βράδυ ήταν “δύσκολο” γιατί κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει. Εκεί σου σκάει ότι “Οκ, τώρα ξεκινάει”. Πήρα αυτή την κρυάδα αλλά την επόμενη ημέρα το πρωί ήμουν εντάξει. Κάπως της είπα έλα να γνωριστούμε να σε μάθω και να με μάθεις. Το πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας», δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

Για τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου

«Ο Γιώργος ενώ είναι γενικά στη ζωή πιο αγχώδης, μια χαρά ήταν. Είμαστε και οι δύο πολύ χαλαροί και ψύχραιμοι γιατί νιώθω ότι αυτό θέλει και εμείς λειτουργούμε καλύτερα έτσι. Δεν κοιμόμαστε πάρα πολύ, αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό! Στην οικογένειά μου μαζευτήκαμε όλοι μαζί και τους ανακοινώσαμε όσο βγάζαμε φωτογραφία».

Πηγή: instyle.gr

v