Εσύ γράφτηκες στο In2life Club;

Εσύ γράφτηκες στο In2life Club;

Έλα να σε κεράσουμε εκπτώσεις και πρόσφορες! Το Ιn2life Club έχει ολοένα και περισσότερες νέες προσθήκες, για τα μέλη του και μόνο. Γίνε μέλος και απόλαυσε εκπτώσεις και προσφορές.

To in2life club εδώ και λίγους μήνες έχει μπει για τα καλά στη ζωή των μελών του, προσφέρονταάς σου μια σειρά από εκπτώσεις και προσφορές μαζί με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του, που αυξάνονται και πληθαίνουν συνεχώςτο τελευταίο διάστημα, δίνοντας ακόμη περισσότερα πρόνομια στ@ εγγεγραμμέν@ του. 

Aν δεν έχεις γραφτεί ωστόσο στο In2life Club, θα σου εξηγήσουμε πάλι τί και πώς, λύνοντας όποιες απορίες προκύψουν.

Το In2life Club φιλοδοξεί να γίνει μια ενεργή κοινότητα χρηστών. Στην ουσία πρόκειται για ένα mini-site (www.in2life.gr/club), το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο και πολλά δώρα για όποιον επιλέξει να γίνει μέλος της κοινότητας. 

Η διαδικασία εγγραφής σου στο In2life Club είναι εξαιρετικά απλή και δεν πρόκειται να διαρκέσει περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο mini-site του Ιn2life Club.. Αφού επιβεβαιώσεις το mail σου,  στη συνέχεια θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση του.

To In2life Club έχει ήδη ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων -καταλύματα, καφέ, εστιατόρια, ταβερνάκια, ζαχαροπλαστεία αλλά και μπαρ τα οποία μπορείς να βρεις εδώ- που προσφέρουν μια σειρά από εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια για τα μέλη του In2life Club. Σε περίπτωση που θες ως μέλος του In2life Club να κάνεις χρήση της έκπτωσης/ προσφοράς που απολαμβάνεις θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα, για να ενημερώσεις για την προσέλευσή σου,  αποφεύγοντας ενδεχόμενη ταλαιπωρία.

Κάθε εβδομάδα το In2life Club ανακοινώνει και νέες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αυξάνοντας τις διαθέσιμες επιλογές για τα μέλη του.

Πώς θα γίνω μέλος του in2life club;

Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο mini-site του Ιn2life Club. To μόνο που χρειάζεσαι ένα έγκυρο mail. Έπειτα θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες ως προς τη χρήση του. 

Το In2life Club θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέες προσθήκες συνεργαζόμενων καταλυμάτων, καφέ, εστιατορίων, ταβερνακίων, ζαχαροπλαστείων αλλά και μπαρ, με σκοπό να μην μείνει κανένα μα κανένα μέλος του ανικανοποίητο. Για τις νέες προσθήκες που ετοιμάζει η ομάδα του In2life Club, θα ενημερώνεσαι από το mini-site ή από τα social media του Ιn2life. 

Αν μάλιστα είνσαι τύπος των social, τότε η σελίδα «Μαζί τα φάγαμε» που δημιούργησε το In2life Club στο Facebook είναι πιθανότατα ο κατάλληλος τόπος για να καταθέσεις την εμπειρία σου από μια γαστριμαργική έξοδο. Γράψε τις εντυπώσεις σου από εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, και κάθε λογής φαγάδικα και ενημερώσου από τις εμπειρίες των άλλων χρηστών. Γίνε μέλος κι εσύ εδώ.

v