Ο άντρας μου δεν με αφήνει να δουλέψω. Τι να κάνω;

Ο άντρας μου δεν με αφήνει να δουλέψω. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Είμαι παντρεμένη 23 χρόνια έχω δύο υπέροχα παιδιά τα οποία σπουδάζουν.Έχοντας την υγεία μου πάνω απ’ όλα θα ήθελα πάρα πολύ να εργαστώ ξανά. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο εμπόδιο η κατηγορηματική άρνηση του συζύγου μου. Και οι λόγοι καθαρά κοινωνικοί. Δεν έχω άμεση ανάγκη τα χρήματα απλά επειδή τα παιδιά μου έχουν πια μεγαλώσει και λείπουν από το σπίτι λόγω σπουδών έχω απεριόριστο χρόνο, κέφι, ενέργεια να προσφέρω αλλά δυστυχώς ο άντρας μου με φρενάρει πάντα. Έτσι δημιουργούνται εντάσεις στο σπίτι και απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο μεταξύ μας. Πείτε μου σας παρακαλώ πώς θα μπορούσα να διαχειριστώ το πρόβλημα μου;
Απάντηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!*** 

Αγαπητή αναγνώστρια, 

Η σχέση είναι μια δυναμική εξέλιξη ενός ζευγαριού στον χρόνο. Στη σχέση αυτή δεν αποτελείτε έναν παθητικό δεκτή που υποκύπτει στον άλλον, αλλά έναν ζωντανό συνοδοιπόρο που συνδιαλέγεται διαρκώς με τον σύντροφό του.

Η σχέση είναι ζωντανή όσο την κρατάτε ζωντανή.  Όσο δουλεύετε με κόπο για να την ομορφαίνετε και όχι απλώς για να τη διατηρείτε. 

Στο μήνυμά σας εκφράζετε πολύ όμορφα την καλή σας διάθεση ως προς την εργασία. Υπέροχα! Κρατήστε την ζωντάνια σας, το κέφι σας και μπείτε να δουλέψετε την σχέση σας προς όφελος της συνολικής πορείας σας και όχι μονάχα της εργασιακής σας κατάστασης. 

Δεν έχετε ανάγκη, αλλά έχετε επιθυμία! Η δήλωση αυτή αφορά την οικονομική σας κατάσταση μόνον ή μήπως και τη σχέση σας;

Τροφή για σκέψη. 

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v