5 gadgets μόνο για παιδιά

5 gadgets μόνο για παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν τα gadgets! Αν μάλιστα τα αφήναμε να επιλέξουν ένα για δώρο, πιθανότατα θα ζητούσαν ένα iPhone και μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας.

Αν, όμως, διαθέταμε 600 ευρώ για ένα δώρο σε παιδί, τι δώρο θα έπρεπε να του κάνουμε στα δεκαπέντε ή στα εικοσιπέντε του;

To iPhone μπορεί να περιμένει. Μέχρι τότε δείτε πέντε gadgets που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για παιδιά, από 3 ετών και άνω.

Kid-Tough Digital camera, της Fisher Price

Gadgets για παιδιά

Μία πραγματική ψηφιακή μηχανή με αντοχή σε υγρασία και σταγόνες, ιδανική για ταξίδια και για κάθε καιρό. Διαθέτει εργονομικές χειρολαβές για να αποφεύγονται οι πτώσεις και ψηφιακό ζουμ 4x. Επίσης, περιλαμβάνει μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες. Διατίθεται σε μπλε και ροζ χρώμα.

Αν δεν την βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών, μπορείτε να την αγοράσετε online, μέσω του Amazon.

Τιμή: 50,95 δολάρια, συν 5,50 δολάρια για έξοδα αποστολής (περί τα 44 ευρώ).

Ηλικίες: Από 3 ετών.

Τηλεσκόπιο Refractor 60

Gadgets για παιδιά

Πρόκειται για ένα αξιόπιστο τηλεσκόπιο που επιτρέπει στα παιδιά να βλέπουν τα μεγάλα ουράνια σώματα, ενώ διαθέτει και βαλιτσάκι με προσοφθάλμιους φακούς και αναστροφέα ειδώλου που υπόσχεται να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την οπτική εμπειρία. Άλλωστε, στην συσκευασία περιλαμβάνεται και cd το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά να αναζητήσουν τα ουράνια σώματα που δεν γνωρίζουν.

Θα το αγοράσετε από το online κατάστημα Caeleste Shop.gr.

Τιμή: 99 ευρώ.

Ηλικίες: Από 7 ετών.

Ingo Φορητό DVD Player Hello Kitty

Gadgets για παιδιά

Ιδανικό για τις ώρες που στην τηλεόραση έχει μπάλα ή για τα ταξίδια, με αυτό το DVD Player τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους DVD, μέσα από την 7 ιντσών οθόνη του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο καθώς και θήκη και φορτιστής για το αυτοκίνητο.

Θα το αγοράσετε από το online κατάστημα Pixmania.gr.

Τιμή: 99 ευρώ.

Ηλικίες: Από 3 ετών.

Girl Tech Styling Studio

Gadgets για παιδιά

Για κορίτσια που ονειρεύονται να γίνουν μία μέρα στιλίστριες, η Mattel δημιούργησε αυτό το απίθανο gadget. Το Tech Styling Studio συνδέεται με τον υπολογιστή του σπιτιού, ώστε να μπορεί να «φορτώσει» από εκεί φωτογραφίες, τις οποίες στην συνέχεια το παιδί μπορεί να «πειράξει», αλλάζοντας στα πρόσωπα των φωτογραφιών τα μαλλιά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Επίσης, στο παιχνίδι περιλαμβάνεται και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Αν δεν το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών, μπορείτε να το αγοράσετε online από το Amazon.

Τιμή: 36,56 λίρες (περί τα 46 ευρώ).

Ηλικίες: Από 6 ετών.

BMW Z4 Style

Gadgets για παιδιά

Αν θέλετε να γνωρίσει από νωρίς την χαρά της οδήγησης, το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο τύπου BMW Z4 είναι το ιδανικό δώρο για παιδιά από 3 ετών. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12 Volt με διάρκεια χρήσης έως 2 ώρες, δύο μοτέρ των 35 Watt που του επιτρέπουν να κινείται τόσο στο γρασίδι όσο και στην άσφαλτο, λεβιέ ταχυτήτων (με ταχύτητα 4 έως 6 χιλιόμετρα ανά ώρα) και ζώνες ασφαλείας.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από το Cars 4 Kids.gr.

Τιμή: 199 ευρώ.

Ηλικίες: 3 έως 8 ετών (μέγιστο βάρος 30 κιλά).

 

v