Διαγωνισμός: Εντελώς δωρεάν ένα Tablet Sony Xperia S από τα Public!

Διαγωνισμός: Εντελώς δωρεάν ένα Tablet Sony Xperia S από τα Public!

Μια hi-tech μαμά κερδίζει εντελώς δωρεάν ένα tablet Sony Xperia S από τα Public και το mama365.gr, αξίας 429 ευρώ.

Η νικήτρια είναι η Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Το δώρο

Είτε είστε στο σπίτι, εν κινήσει είτε σε διακοπές, απολαύστε εκπληκτικά γρήγορες εφαρμογές, παιχνίδια, Internet, βίντεο και μουσική με την πιο καθηλωτική εμπειρία Xperia. Με πολύ λεπτή θήκη από αλουμίνιο και αδιάβροχη οθόνη, μπορείτε με ασφάλεια να το χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας ως ένα εργαλείο - αναπόσπαστο κομμάτι σε ό,τι κάνετε. Ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής Tegra 3 χρονισμένος στα 1.3GHz, η LCD TFT οθόνη 9.4 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό LED και IPS τεχνολογία, η ενσωματωμένη κάμερα HD με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 8 Megapixels, οι δυνατότητες WiFi και DLNA είναι μερικά μόνο από τα highlights του Sony Xperia Tablet S.

Το Sony Xperia Tablet S θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος σας στην καθημερινή σας επικοινωνία και ψυχαγωγία.

O διαγωνισμός λήγει την Tετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Λειτουργικό Σύστημα: Android

To Xperia Tablet S ενσωματώνει την έκδοση 4 Ice Cream Sandwich του λειτουργικού Google Android, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σας tablet. Οι πολλές επιλογές στο τομέα των ρυθμίσεων, καθώς και το πληρέστατο Google Play, θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αμέσως μόλις δοκιμάσετε ένα Android Tablet.

Οθόνη - Φορητότητα: 9.4" Water Proof

Το Xperia Tablet S διαθέτει οθόνη αφής LCD TFT 9.4" LED, IPS με ανάλυση WXGA (1280 x 800 pixels) και δυνατότητα χρήσης και με βρεγμένα δάχτυλα (προδιαγραφές water proof IPX-4 certified).
Για ολοκληρωμένη αδιάβροχη προστασία της συσκευής απαιτείται η τοποθέτηση καλύμματος σε όλες τις θύρες.

Επεξεργαστής: Quad Core 1.3 GHzSony Xperia Tablet S

Επιδόσεις στο Maximum! Το Sony Xperia Tablet S ενσωματώνει επεξεργαστή mobile NVIDIA Tegra 3 Quad Core 1.3 GHz Cortex-A9 ο οποίος συνοδεύεται και από 1 GB μνήμη RAM. Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκμηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σας υπολογιστή!

Αποθηκευτικός Χώρος: 16GB

Η ενσωματωμένη μνήμη των 16GB επαρκεί για να αποθηκεύσετε πλήθος φωτογραφιών και μουσικών αρχείων ενώ επαρκεί και για αρκετή ώρα εγγραφής βίντεο. Ωστόσο αν περιορίζεστε μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη του tablet σας με μια κάρτα SD (υποστηρίζονται κάρτες SDHC, SDHC UHS-I).

Συνδεσιμότητα: IEEE 802.11b/g/n

Το wireless fidelity ή κατά κόρον Wifi, έχει πλέον ενσωματωθεί σε όλα τα tablets. Συνδέοντας τη συσκευή σας σε κάποιο hotspot, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, στο internet, να κατεβάσετε εφαρμογές, να συνομιλήσετε μέσω skype, ή να στείλετε μέσω mail τα αγαπημένα σας αρχεία!

Public

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Public

v