Δώρα για τη Γιορτή της δικής μας Μητέρας

Δώρα για τη Γιορτή της δικής μας Μητέρας

Αν τη ρωτήσετε θα σας πει πως δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για εκείνη από το εγγόνι. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα που να την κάνει πιο ευτυχισμένη από την αγάπη σας και τη δική σας ευτυχία. Δεν είναι, λοιπόν, τόσο δική της η ικανοποίηση όταν λάβει από εσάς ένα δώρο με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, όσο δική σας που μπορείτε έστω και με αυτόν τον υποτυπώδη, υλιστικό τρόπο να της δείξετε ότι τη νοιάζεστε και ότι πού και πού έρχεται η ώρα να φροντίζετε εσείς για εκείνη. Δείτε επτά όμορφα και πρακτικά δώρα για τη Γιορτή της... δικής σας Μητέρας:

Σημειωματάριο και στυλό από τα Accessorize

 

Είναι από τις μαμάδες που σημειώνουν τα πάντα σε χαρτάκια, τα οποία στη συνέχεια εξαφανίζονται και τις συγχίζουν; Οργανώστε την με αυτό το πολύ κομψό σημειωματάριο, από τα Accessorize, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με ένα όμορφο φλοράλ στιλό.

Τιμή: 9,90 ευρώ για το σημειωματάριο, 1,50 ευρώ για το στυλό.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Accessorize.

«Τι δε μας είπαν οι μητέρες μας», της Danielle Crittenden

"Σταδιοδρομία ή οικογένεια;" Αυτό είναι το ερώτημα που τέθηκε από το γυναικείο κίνημα κάποιες δεκαετίες πριν, όταν το ιδανικό της απόλυτης αυτονομίας προβαλλόταν ως αδιαμφισβήτητος στόχος όλων των γυναικών, και ειδικότερα των μητέρων μας. Παρότι όμως οι θυγατέρες τους έμαθαν να επιδιώκουν την ανεξαρτησία με κάθε τίμημα, η ευτυχία παραμένει γι' αυτές ένα άπιαστο όνειρο. Μήπως οι γυναίκες έχουν εξαπατηθεί;

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, για γυναίκες κάθε ηλικίας, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Τιμή: 16,59 ευρώ.
Αγοράστε το online από το site των εκδόσεων Λιβάνη.

 

Συσφιγκτική και Επανορθωτική Κρέμα Ημέρας SPF 15, από την Apivita

Φροντίστε να είναι πάντα όμορφη! Η πολύ πλούσια ενυδατική κρέμα της Apivita για ώριμες επιδερμίδες, περιέχει βασιλικό πολτό σε λιποσώματα, ο οποίος διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες και δρα συσφιγκτικά και επανορθωτικά, ενώ o SPF 15 προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.

Τιμή: 39 ευρώ.
Αναζητήστε την στα φαρμακεία.

Εξατομικευμένη κορνίζα από το Etsy

Μία υπέροχη κορνίζα σε διαστάσεις 13 x 18 εκ., την οποία μπορείτε να παραγγείλετε για να τοποθετήσετε τη φωτογραφία που θέλετε, αλλά και να ζητήσετε να γραφτεί η φράση ή οι στίχοι που θέλετε εσείς. Ποια μαμά δεν θα ενθουσιαζόταν;

Τιμή: 58,85 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Etsy.com.

Φλοράλ εσπαντρίγιες, από τα Toms

Για τις στιλάτες μαμάδες που τρέχουν όλη την ημέρα για όλους, οι πολύ αναπαυτικές εσπαντρίγιες των Toms είναι ό,τι πρέπει! Διατίθενται και σε άλλα χρώματα, αλλά και σε κροσέτ (κεντητό) ύφασμα.

Τιμή: 65 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Nak.

Σετ κολιέ και σκουλαρίκια, από τα Swarovski

Για τη μία και μοναδική μαμά, την οποία θέλουμε πάντα να βλέπουμε όμορφη και λαμπερή, αυτό το επιροδιωμένο σετ, από κολιέ και σκουλαρίκια, με πέτρες Swarovski, υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο της κόσμημα.

Τιμή: 119 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Swarovski.

Τσάντα Flower Ball από τα Folli Follie

Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στη μαμά σας, με το οποίο θα αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα της και που θα έχει πάντα μαζί της. Η ολοκαίνουργια τσάντα Flower Ball, των Folli Follie διατίθεται σε διάφορα χρώματα, κρατιέται όλες τις ώρες της ημέρας και χωρά μέσα τα πάντα.

Τιμή: 210 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Folli Follie.

Ακόμα...

Ένα "εναλλακτικό" δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας είναι να κάνετε μία δωρεά στη UNICEF, η οποία θα προσφέρει φαγητό, εμβόλια, ασφάλεια και προστασία σε παιδιά που στερούνται κάθε βασικό αγαθό. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε ένα δώρο UNICEF και να το χαρίσετε στη μητέρα σας ή να επιλέξετε ένα από τα «Εμπνευσμένα Δώρα UNICEF».

Με τον τρόπο αυτό προσφέρετε χαρά στη μητέρα σας επειδή βοηθήσατε με τον τρόπο σας στο να σωθεί η ζωή παιδιών σε κίνδυνο.

v