Γέννησε ενώ βρισκόταν σε κώμα και επανήλθε στη ζωή

Γέννησε ενώ βρισκόταν σε κώμα και επανήλθε στη ζωή

Η τριών μηνών σήμερα Elayna Nigrelli, ήρθε στη ζωή ενώ η μητέρα της ήταν κλινικά νεκρή, δίνοντας νέα έννοια στον χαρακτηρισμό παιδί – θαύμα.

Το Φεβρουάριο, η Erica Nigrelli δίδασκε σε σχολείο στο Μιζούρι όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της. Οι υπόλοιποι καθηγητές της έκαναν τεχνητή αναπνοή ενώ τα παιδάκια της τάξης πανικοβλήθηκαν.

Ο σύζυγός της που εργαζόταν μαζί της, στο ίδιο κτίριο έσπευσε να δει τι συμβαίνει: "Η Erica ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος, έβγαζε αφρούς και παράξενους ήχους και απλώς κοίταζε προς τα πάνω". Κάλεσε το ασθενοφόρο, επισημαίνοντας ότι είναι έγκυος και πρόκειται να γεννήσει σε τρεις εβδομάδες.

Μέχρι να φτάσει η 32χρονη στο νοσοκομείο, η καρδιά της είχε σταματήσει. Οι γιατροί αποφάσισαν να επιχειρήσουν να σώσουν το μωρό με καισαρική τομή. Τεχνικά, ήταν μεταθανάτια γέννα καθώς η Erica ήταν κλινικά νεκρή.
Ωστόσο, κάτι απίστευτο συνέβη. Η καρδιά της Erica άρχισε πάλι να χτυπάει.

Για τις επόμενες πέντε ημέρες, παρέμεινε σε κώμα και οι γιατροί της διέγνωσαν υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια. Σήμερα τόσο η μητέρα όσο και το μωρό είναι υγιέστατες και η Erica δηλώνει ότι την προστάτευσε ο Θεός.

Πηγή: CNN.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v