Κορμός πατάτας με τυρί και λαχανικά

Load more

Ο πατατένιος κορμός είναι ένα φαγητό εύκολο, οικονομικό και πραγματικά πεντανόστιμο! Κάντε έκπληξη στα πιτσιρίκια σας μια Παρασκευή βράδυ για να συνοδεύσει την ταινία τους, σε ένα παιδικό πάρτι ή ακόμα και στο οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής και δείτε τους... παρευρισκόμενους  να γλύφουν και τα δάχτυλά του!

Καλή επιτυχία!

Τι χρειάζεστε

1 κιλό πατάτες

1 ποτήρι γάλα

 3 αβγά

 100 γραμμάρια τυρί τριμμένο 

Βραστά λαχανικά της αρεσκείας σας (σπανάκι, καρότα, κρεμμύδια ή σέλερι)

Αλάτι και πιπέρι

Mαύρο Σουσάμι

 

Τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1ο

Βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα 2ο

Αφού κρυώσουν, τις τρίβετε στον τρίφτη (ή στο μίξερ) σε ένα μεγάλο μπολ. 

Βήμα 3ο

Προσθέτετε στο μπολ τα αβγά, το γάλα, το τριμμένο τυρί, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε καλά. 

Βήμα 4ο

Στρώνετε το μείγμα σε λαδόκολλα και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (200 βαθμούς) για περίπου 25 λεπτά, στον αέρα. 

Βήμα 4ο

Το βγάζετε από τον φούρνο, απλώνετε παντού τα ήδη βρασμένα λαχανικά, τυλίγετε σε ρολό, πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε για 25 ακόμα λεπτά. 

 

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων