Ταραμοσαλάτα παραδοσιακή και πεντανόστιμη!

Load more

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και η αγαπημένη σε όλους ταραμοσαλάτα ξαναμπαίνει, επιτέλους, στο μενού μας! Είναι από τα αγαπημένα μας συνοδευτικά και δεν νοείται νηστίσιμο ελληνικό τραπέζι χωρίς ταραμοσαλάτα.  Η συνταγή που σας προτείνουμε είναι παραδοσιακή, νοστιμότατη και η καλύτερη αλοιφή για την λαγάνα σας (και όχι μόνο).

Δοκιμάστε την και… απολαύστε ελεύθερα!

Τι θα χρειαστούμε

Μισό κρεμμύδι

200 γραμμάρια ταραμά

3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί το οποίο έχουμε μουλιάσει και στραγγίξει

3 πατάτες βρασμένες και ζεστές

2 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι

Χυμός από 1 λεμόνι

2 φλυτζάνια σπορέλαιο

2 κουταλιά της σούπας νερό

Προαιρετικά1 κουταλιά της σούπας κάππαρη (ξεπλυμένη να έχει ξαρμυρίσει)
 

Τι πρέπει να κάνουμε

 Βήμα 1ο

Στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες βάζουμε το κρεμμύδι, το ψωμί, τις πατάτες, τον ταραμά και προαιρετικά την κάππαρη. Ανακατεύουμε καλά να πολτοποιηθούν.

 Βήμα 2ο

Προσθέτουμε στο μείγμα το λεμόνι, το ξίδι, λίγο λίγο το σπορέλαιο και τέλος το νερό. Χτυπάμε καλά και σερβίρουμε.

 Βήμα 3ο

Στολίζουμε με κάπαρη και λίγο λάδι.

Καλή επιτυχία!

 Πηγή: argiro.gr

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων