Θεϊκό τηγανόψωμο της γιαγιάς γεμιστό με φέτα

Load more
Δεν υπάρχει πιο νόστιμη, εύκολη, γρήγορη και παραδοσιακή συνταγή από τα λαχταριστά τηγανόψωμα που μας έφτιαχνε κάποτε η γιαγιά μας... Φανταστείτε τα τώρα μαγειρεμένα με φέτα που λιώνει στο στόμα και από δίπλα μέλι απ' το χωριό! Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και θα μας θυμηθείτε.

Τι χρειαζόμαστε

Τι πρέπει να κάνουμε

Βήμα 1ο

Βάζουμε σε ένα μπολ  το αλεύρι με το αλάτι και σχηματίζουμε μια μικρή γούβα στην οποία βάζουμε τη μαγιά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε στη γούβα λίγο από το χλιαρό νερό για να λιώσει η μαγιά και σταδιακά όλο το υπόλοιπο νερό. Συμπληρώνουμε το λάδι και ζυμώνουμε καλά (από μέσα προς τα έξω).

Βήμα 2ο

Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά.



Βήμα 3ο

Xωρίζουμε τη ζύμη μας σε  8 κομμάτια, τα ανοίγουμε με τον πλάστη, ρίχνουμε λίγη θριμματισμένη φέτα και κλείνουμε  καλά τις άκρες  με πηρούνι.

Βήμα 4ο

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και  τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

Μικρά μυστικά

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων