Πώς να φτιάξετε ζουμερό κοντοσούβλι στη λαδόκολλα

Load more

Για τους καλοφαγάδες κρεατοφάγους, το κοντοσούβλι είναι το «ιερό δισκοπότηρο». Είναι από τα πιο ωραία φαγητά και δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαντλείται γρήγορα στις περισσότερες ταβέρνες. Δεν υπάρχει όμως λόγος να απογοητευόμαστε, καθώς αυτή η συνταγή για ζουμερό κοντοσούβλι στην λαδόκολλα θα σας... τρελάνει.

Τι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1ο

Κόβουμε το χοιρινό σε κύβους και τα βάζουμε σ' ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την πάπρικα, λίγο ελαιόλαδο, το ξίδι, και το σκόρδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια έτσι ώστε το κρέας μας να μαριναριστεί απ' όλες τις πλευρές. Σκεπάζουμε, το μπολ με μια μεβράνη και το αφήνουμε για περίπου 40 λεπτά.

Βήμα 2ο

Έπειτα, αφαιρούμε τα κομμάτια χοιρινού από την μαρινάδα και τα περνάμε σε καλαμάκια βάζοντας εναλλάξ πιπεριές ανάμεσα στο κοντοσούβλι. Αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε στην λαδόκολλα και στην άκρη του ταψιού τοποθετούμε φέτες λεμονιού και τα κομμένα σε ροδέλες κρεμμύδια.

Βήμα 3ο

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 1,5 - 2 ώρες. Σερβίρουμε με πατάτες ή με κομμένα λαχανικά.

Πηγή: cookpad.com

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων