Πεντανόστιμα τρουφάκια με 3 μόνο υλικά

Load more

Οι τρούφες με 3 βασικά υλικά είναι κρεμώδεις, πεντανόστιμες και λιώνουν στο στόμα. Είναι ιδανικές για να συνοδεύσουν τον καφέ σας ή ως γλυκό για μετά το δείπνο. Ένα είναι σίγουρο όμως: θα ικανοποιήσουν τις λιγούρες σας στο άψε σβήσε!

Τι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1ο

Τοποθετούμε το ζαχαρούχο γάλα και τα κομματάκια σοκολάτας σ' ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν μεταξύ τους, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις το μείγμα σοκολάτας ετοιμαστεί, ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει πολύ λείο.

Βήμα 2ο

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σκόνη κακάο, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους. Αφήνουμε το μείγμα σε θερμοκρασία δωματίου για 1 έως 4 ώρες, μέχρι να μοιάζει με ζύμη. (Θα σφίξει σε περίπου σε μία ώρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ διαρκεί περισσότερο σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα).

Βήμα 3ο

Χρησιμοποιούμε ένα κουτάλι της σούπας και ένα κουταλάκι του γλυκού για να αφαιρέσουμε το μείγμα. Με τα χέρια μας φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες, τις οποίες ρολάρουμε στο κακάο (όσο το εξωτερικό είναι ακόμα κολλώδες). Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: kitchenathoskins.com

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων