Τέλειο σπανακόρυζο με φέτα που τρώνε μέχρι και τα παιδιά!

Load more
Το σπανακόρυζο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και θρεπτικά φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Ελαφρύ, υγιεινό και γεμάτο γεύση, αυτή η συνταγή συνδυάζει τη γλύκα του σπανακιού με το κρεμώδες ρύζι, τον αρωματικό άνηθο και τη φέτα, δημιουργώντας ένα πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Δοκιμάστε το και δείτε τα παιδιά να ζητάνε κι άλλο!

Τι θα χρειαστούμε

Τι πρέπει να κάνουμε 

Βήμα 1ο

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μειωθεί ο όγκος του.

Βήμα 2ο

Ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Βήμα 3ο

Προσθέτουμε το ζεστό νερό ή τον ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου είκοσι λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.

Βήμα 4ο

Μόλις απορροφηθούν τα υγρά, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και τον άνηθο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Βήμα 5ο

Σερβίρουμε ζεστό με την τριμμένη φέτα από πάνω.

Καλή απόλαυση!

Load more

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων