Ρομίνα Σαλούστρου


Η Σαλούστρου Ρομίνα είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές λαμβάνοντας ειδίκευση στην Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής και την Α Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών.

Επιθυμώντας να διευρύνει τις γνώσεις και τον επαγγελματικό της ορίζοντα, εκπαιδεύτηκε στην Υπαρξιακή Συστημική – Οικογενειακή ψυχοθεραπεία και σήμερα εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια με εφήβους, ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες.

Έχει εργασθεί στο παρελθόν στο τμήμα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία, διατηρώντας σήμερα άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες της. Έχει επίσης  εργασθεί στο τμήμα Διασυνδετικής Ψυχιατρικής του Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός ως κλινική ψυχολόγος και στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού ως ψυχολόγος εκπαίδευσης. Στον παρόντα χρόνο είναι εξωτερικός Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής, οπού παρακολουθεί θεραπευτικά εφήβους και τις οικογένειές τους. Παράλληλα συνεργάζεται με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων φροντίζοντας για την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από κάποια ασθένεια.

Στο ιδιωτικό της γραφείο δουλεύει θεραπευτικά ακολουθώντας το Συστημικό Υπαρξιακό Μοντέλο ψυχοθεραπείας, με ενήλικες, ζευγάρια, εφήβους και οικογένειες.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 89-91, Αμπελόκηποι Αθήνα

Τηλέφωνο: 215 5014477, 694 2057115

Website: www.rominasaloustrou.gr

Email: [email protected]
v