Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το πασχαλινό πρόγραμμα του Kids Cooking Club!

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το πασχαλινό πρόγραμμα του Kids Cooking Club!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το πασχαλινό πρόγραμμα του Kids Cooking Club (Ν. Ζέρβα 58, Γλυφάδα), για παιδιά από 3- 13 ετών, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου από τις 4 μ.μ. ανά μισή ώρα μέχρι τις 10 μ.μ.. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτής ροής και διαρκεί 30 λεπτά ενώ απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης για την ώρα που σας ενδιαφέρει. Κάθε πρόσκληση αφορά 1 παιδί και 1 συνοδό. 

Δείτε τους νικητές:

ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΕΦΑΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΤΣΑΡΤΣΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

Τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., το Kids Cooking Club περιμένει μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σε ένα ξεχωριστό event. Η γλύκα θα ξεχειλίσει στο Kids Cooking Club! Παιδιά και γονείς είναι όλοι καλεσμένοι στο πασχαλινό unique happening, όπου η σοκολάτα θα γεμίσει τις φετινές αναμνήσεις τους. Το κέφι, η φαντασία και η δημιουργικότητα με όλη την ώθηση που μας δίνει η άνοιξη, θα γίνουν, μαζί με τα αγνά υλικά, η πιο πρωτότυπη συνταγή για πασχαλινά αυγά.

Λίγα λόγια για το Kids Cooking Club...

Εδώ και 2 χρόνια, στο Kids Cooking Club διοργανώνονται με εντυπωσιακή επιτυχία θεματικές δράσεις, που φέρνουν ολοένα και περισσότερα παιδιά σε επαφή με τη διατροφική αγωγή. Με επικεφαλής πάντα τον Executive Chef Κυριάκο Μελά, παιδιά και γονείς θα απολαύσετε ένα διαπολιτισμικό μαγειρικό δρώμενο, που συνδυάζει ψυχαγωγικά τη μαγειρική με την εικαστική και διακοσμητική τέχνη.



Ελάτε να μάθουμε παρέα πώς η νοστιμιά μπορεί να γίνει υγιεινή, πάρτε ιδέες για συνταγές ισορροπημένης θρέψης και πλαισιώστε το Πάσχα με μια αλησμόνητη εμπειρία μαζί με τα παιδιά σας.

Ελάτε να μαγειρέψετε παρέα με τα προϊόντα Sanitas και να διακοσμήσετε με προϊόντα Millhouse,νόστιμα και πολύ διασκεδαστικά!



Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Kids Cooking Club στο Facebook καλέστε στο 2130030644 ή επικοινωνήστε μέσω mail στη διεύθυνση [email protected]

*Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτής ροής και απευθύνεται σε παιδιά 3-13 ετών. 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης και η επιλογή γκρουπ.

Διάρκεια: 30 λεπτά.

Δωρεάν συμμετοχή για όλα τα μέλη - μαθητές του Kids Cooking Club.

Για τα μη εγγεγραμμένα μέλη, η συμμετοχή ανέρχεται στα 15 ευρώ. 

Διεύθυνση: Ν. Ζέρβα 58, Γλυφάδα.

v