Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Τάκης ο Τεταρτάκης και οι φίλοι του» στις 17/2

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Τάκης ο Τεταρτάκης και οι φίλοι του» στις 17/2

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Τάκης ο Τεταρτάκης και οι φίλοι του» την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 5 μ .μ. στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού (Αγ. Ισιδώρου 35 και Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού e-mail. 

Οι νικητές είναι οι:

ΓΚΟΛΙΠΟΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΦΟΥΡΛΙΑ ΣΙΣΣΥ

ΧΙΟΝΙΔΟΥ ΛΕΤΑ

 

Ο Τάκης Τεταρτάκης είναι ένα μικρό σκουλήκι που γυρνά μέσα στο μουσικό δάσος, ψάχνοντας να βρει φίλους! Συναντά λοιπόν εκεί τον Τάσο τον Μπάσο και τη Λούλα την Ψηλούλα, μα κάτι απίστευτο συμβαίνει! Όταν προσπαθούν να τραγουδήσουν όλοι μαζί δεν μπορούν γιατί έχει χαθεί ο ρυθμός! Τον πήρε ο πονηρός και φοβερός Ερνέστος ο Μαέστρος. Ο μόνος τρόπος για να τον δώσει πίσω είναι να τον ακολουθήσουν οι τρεις φίλοι στο κάστρο των χορδών και των 5 γραμμών.

Τι θα γίνει στο δρόμο για το κάστρο;  Ποιους θα συναντήσουν;  Πώς θα καταφέρουν να ξεφύγουν και να τραγουδήσουν ξανά όλοι μαζί; 

«Ο Τάκης Τεταρτάκης και οι φίλοι του» μια διαδραστική μουσική παράσταση για να μάθουν τα παιδιά τις νότες, τους ήχους και τη μελωδία με παιδαγωγικό στόχο και ψυχαγωγική προσέγγιση.  Χρώματα και μουσική από πλήκτρα και κρουστά παρασύρουν τα παιδιά σε αυτό το μουσικό παραμύθι.



Κείμενο - διασκευή: Κατερίνα Βασδέκη

Σκηνοθεσία- μουσική: Κατερίνα Λιαποπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αμαλία Κλημοπούλου, Κατερίνα Λιαποπούλου, Γεωργία Σοφού.

Οργάνωση παραγωγής: Φαίη Γιώτη.

Παραγωγή: Πολιτιστικό Πάρκο.

Η θεατρική παράσταση «Ο Τάκης Τεταρτάκης και οι φίλοι του» από 4 Νοεμβρίου 2018 θα παίζεται κάθε Κυριακή απόγευμα  στις 17.00 στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού (Αγ. Ισιδώρου 35 και Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός). Καθημερινές δίνονται παραστάσεις σχολείων.



Πληροφορίες/ κρατήσεις: 210 3647200,  210 3645481 και 22990 42100. 

Διάρκεια: 90 λεπτά. 

Προπώληση εισιτηρίων στο vivα.gr, στο site του Πολιτιστικού Πάρκου www.politistikoparko.com και στο ταμείο του θεάτρου.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ. 

Ειδικές τιμές για σχολεία. 


 

v