Η Λιλιπούπολη επιστρέφει στο Ηρώδειο

Η Λιλιπούπολη επιστρέφει στο Ηρώδειο

Μπορεί το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας να έκλεισε, όμως η Λιλιπούπολη που «γεννήθηκε» μέσα από αυτό, παραμένει ζωντανή και έτοιμη να συγκινήσει πολλές ακόμα γενιές. Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις που δόθηκαν τον περασμένο χειμώνα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Λιλιπούπολη θα ζωντανέψει για ακόμα μία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Με τον τίτλο «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη» και με τα τραγούδια της διαχρονικής και αγαπημένης εκπομπής τού Γ΄ Προγράμματος της ΕΡΤ, σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή και μελωδίες των Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Νίκου Κυπουργού, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Χριστοδούλου, η μουσική παράσταση θα μας ταξιδέψει με τον πιο συγκινητικό τρόπο στα παιδικά μας χρόνια.

Ταυτόχρονα, όμως, θα δώσει στην ευκαιρία και στα παιδιά μας να αγαπήσουν το «Χοντρό Μπιζέλι», τη «Ρόζα Ροζαλια», το «Μουσείο» και όλα τα άλλα αγαπημένα τραγούδια της Λιλιπούπολης, τα οποία θα ερμηνεύσουν οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο σολίστας Βασίλης Αγροκώστας. Τους ερμηνευτές θα συνοδεύουν οι σολίστ και το ενόργανο σύνολο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και οι μαθητές του Μουσικού Ομίλου των Αρσακείων ‒ Τοσιτσείων Σχολείων.

Η ιδέα και ο σχεδιασμός, η σκηνοθεσία και η χορογραφία-κίνηση της μουσικής παράστασης «Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη», έχουν την υπογραφή της Ρεγγίνας Καπετανάκη. Η ίδια, άλλωστε, μαζί με την Ελένη Βλάχου, είχαν βάλει τα θεμέλια της θρυλικής σειράς εκπομπών του Τρίτου Προγράμματος «Εδώ Λιλιπούπολη», την οποία απόλαυσαν εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές κάθε ηλικίας, από το 1976 ως το 1980.

Η παράσταση διοργανώνεται από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία που διοικεί τα Αρσάκεια Σχολεία και εκτός από την πολιτιστική της διάσταση, υπηρετεί και έναν μεγάλο σκοπό: την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων.

Info:

«Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη»
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, στις 20.30.

Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη 35€ - Μειωμένο: 25€ | Α' Ζώνη 30€ - Μειωμένο 23€ | Β' Ζώνη 25€ - Μειωμένο 20€ | Γ' Ζώνη 20€ - Μειωμένο 15€ | Άνω Διάζωμα 15€ - Μειωμένο 12€ - Τα μειωμένα εισιτήρια αφορούν φοιτητές, μαθητές και παιδιά (έως 18 ετών) και εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό.

Ειδική τιμή για ΑΜΕΑ και συνοδούς: 15 ευρώ (συγκεκριμένες θέσεις για άτομα με κινητικά προβλήματα στις δυο πρώτες σειρές της Κερκίδας Α).

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από την Ticket Services, Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Τηλεφωνικά: 210 7234567, Online: www.ticketservices.gr.

v