Ολόσωμα μαγιό 2013: Τα εντυπωσιακότερα της αγοράς

Ολόσωμα μαγιό 2013: Τα εντυπωσιακότερα της αγοράς

Μπορεί το ολόσωμο μαγιό να μην αποτελεί την πρώτη σας επιλογή αν πρόκειται να περάσετε μία ολόκληρη ημέρα στην παραλία -ξέρουμε, θέλετε να μαυρίσετε όσο περισσότερο γίνεται!- όμως όταν ανακαλύψετε πόσο μπορεί να κολακέψει την σιλουέτα σας, θα το συμπεριλάβετε σίγουρα στην... γκάμα σας.

Το πλεονέκτημα του ολόσωμου είναι ότι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και μπορεί να καμουφλάρει ακόμα και τις πιο έντονες ατέλειες στο σώμα μιας γυναίκας –κάτι που ένα μπικίνι δε μπορεί να σας εγγυηθεί. Ειδικά αν ανήκετε στις ζουμερές γυναίκες, με έντονες καμπύλες, ένα ολόσωμο μπορεί να εκτινάξει τη γοητεία σας. Όσο για τις λεπτές και μικροκαμωμένες, τα «κοφτά» ολόσωμα που αφήνουν πολλά τετραγωνικά εκατοστά δέρματος ακάλυπτα μοιάζουν να έχουν σχεδιαστεί για εσάς!

Δείτε τα εντυπωσιακότερα ολόσωμα που βρήκαμε στην αγορά, για κάθε στιλ.

«Atherina» από, τη Madame Shou-Shou

 

Από τα πιο ιδιαίτερα μαγιό που κυκλοφορούν αυτή την εποχή στην ελληνική αγορά, το "Atherina" δένει με κορδόνι πίσω από τον λαιμό, αφήνοντας την πλάτη ακάλυπτη. Ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες.

Τιμή: 147 ευρώ.
Δείτε εδώ πού θα βρείτε τα μαγιό Madame Shou-Shou.

Μαγιό «Snake», από τα All Saints

Πολύ κομψό ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο και digital print με δέρμα φιδιού. Διατίθεται μόνο στο χρώμα της φωτογραφίας. Ταιριάζει σε γυναίκες με φαρδιά πλάτη.

Τιμή: 60 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Μαγιό «Zebras», από το Lovely Sally

Ολόσωμο μαγιό από 100% ιταλικό lycra, με εντυπωσιακό print από ζέβρες σε φούξια φόντο και σέξι κόψιμο στα πλευρά. Ιδανικό για εσάς που αισθάνεστε ακόμα κορίτσια!

Τιμή: 44 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Τρικίνι με βολάν, από τα Oysho

Ούτε ακριβώς ολόσωμο, ούτε ακριβώς μπικίνι, πάντως σίγουρα από τα πιο σέξι σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά. Προτείνεται ιδιαίτερα για γυναίκες με μικροκαμωμένη σιλουέτα.

Τιμή: 29,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Oysho.

Ολόσωμο που δένει πίσω από τον λαιμό, από τα Benetton

Υπέρκομψο ολόσωμο μαγιό, που δένει πίσω από τον λαιμό, σε γκρι χρώμα. Ιδανικό για γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Τιμή: 50 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Undercolors of Benetton.

Ολόσωμο μεταλιζέ μαγιό, από τα Asos

Ολόσωμο μαγιό σε αθλητική γραμμή, με λεπτό κορδόνι που δένει πίσω από τον λαιμό και κορδονάκια που σουρώνουν στους γοφούς. Ιδανικό για γυναίκες με μικρό στήθος και αθλητική σιλουέτα.

Τιμή: 29,16 ευρώ.
Θα το αγοράσετε online από το Asos.

Ολόσωμο μαγιό, από τα H&M

Στράπλες ολόσωμο μαγιό με επένδυση και μεταλλιζέ print σε αποχρώσεις του μωβ και του φούξια. Αποφύγετέ το μόνο αν έχετε πολύ μικρό στήθος.

Τιμή: 19,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

v