Στιλάτα φθινοπωρινά φορέματα έως 20 ευρώ

Στιλάτα φθινοπωρινά φορέματα έως 20 ευρώ

Μανίκι κοντό ή τρουακάρ, μήκος μίνι ή μίντι, βαμβακερό ή ελαστικό ύφασμα, αλλά πάνω από όλα στιλ και τέλεια εφαρμογή! Δείτε επτά casual φθινοπωρινά φορέματα που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις στη δουλειά ή το γραφείο, σε τιμή που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης...

Ζέρσεϊ φόρεμα, H&M

Κοντό φόρεμα, σε ζέρσεϊ γραμμή και λευκό μοτίβο σε μαύρο χρώμα, από 100% cotton. Διατίθεται ακόμα σε μπλε -τύπου ντένιμ- χρώμα.

Τιμή: 14,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Μίντι φόρεμα, Bershka

Εφαρμοστό φόρεμα σε μίντι μήκος, με τρουακάρ μανίκια, από βισκόζη και ελαστάνη. Διατίθεται και σε μαύρο. Συνδυάστε το με μαύρα μποτάκια για ροκ look.

Τιμή: 15,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka.

Φλοράλ φόρεμα, Pull&Bear

Φόρεμα με διακριτικό φλοράλ print σε μαύρο φόντο, κοντό μανίκι, από 100% βισκόζη. Δένει ψηλά στην πλάτη με διακριτική κορδέλα.

Τιμή: 17,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Φόρεμα με διαφάνεια, Shana

Κοντό φόρεμα, με κοντό μανίκι, μαύρη φόδρα και διαφάνεια στους ώμους και στο τελείωμα, από 100% πολυεστέρα. Διαθέτει λεπτό μαύρο ζωνάκι και διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα.

Τιμή: 17,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Shana.

Μίντι φόρεμα, Asos

Μίντι φόρεμα με μπαρόκ-φολκ print και μακρύ μανίκι, από μαλακό ζέρσει ύφασμα και φερμουάρ στην πλάτη. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα γοβάκια.

Τιμή: 18,22 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Asos.

Φόρεμα σε στιλ φούτερ, Zara

Σπορ κοντό φόρεμα σε στιλ φούτερ, με τρουακάρ μανίκι. Συνδυάστε το με χαμηλά δερμάτινα μποτάκια και οπάκ κόκκινο καλσόν για τις πιο δροσερές μέρες.

Τιμή: 19,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Φόρεμα με φούστα σε σχέδιο τουλίπας, Mango

Λευκό κοντό φόρεμα, με τρουακάρ μανίκι και φούστα σε σχέδιο τουλίπας με πιέτες, από βισκόζη και πολυεστέρα. Διατίθεται και σε σμαραγδί χρώμα. Συνδυάστε το με κομψές, λιτές γόβες για τις πιο business εμφανίσεις σας.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

v