Οι πιο χαριτωμένες μπαλαρίνες του φθινοπώρου

Οι πιο χαριτωμένες μπαλαρίνες του φθινοπώρου

Οι μπαλαρίνες γίνονται τα πιο όμορφα υποδήματα για αυτή τη σεζόν, μιας και ακόμη ο καιρός τις επιτρέπει, και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους από το πρωί ως το βράδυ. Ανακαλύψαμε 5 ζευγάρια μπαλαρίνες που μπορούν πραγματικά να απογειώσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας.

Mπλε με φιόγκο, Zara

Μπλε electric μυτερές μπαλαρίνες με φιόγκο για... ρομαντική απογευματινή βόλτα. Επειδή έχουν έντονο χρώμα, συνδυάστε τις με ρούχα σε πιο ουδέτερους τόνους, όπως με ένα sorbet κρεμ φορεματάκι.

Τιμή: 25,95 ευρώ
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Zara.

Στο χρώμα της πούδρας, Mango

Μπαλαρίνες δίχρωμες στο χρώμα της πούδρας με μαύρες λεπτομέρειες. Ταριάζουν άψογα με μαύρο παντελόνι και ένα λεπτό ροζ ζιβάγκο ή ένα σατέν πουκάμισο. Μπορείτε να δώσετε έμφαση σε πιο εκκεντρικά αξεσουάρ.

Τιμή: 29,95 ευρώ
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Mango.

Animal print, H&M

Μπαλαρίνες με animal print που μπορούν να "παίξουν" κάθε ώρα της ημέρας. Προσοχή: Αν τις φορέσετε πρωινές ώρες προσέξετε να μη φορτώσετε το σύνολο καθώς μετά το αποτέλεσμα κινδυνεύει να γίνει kitch!

Τιμή: 9,95 ευρώ
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Η&Μ.

Ροζ με φιογκάκι, Pull n Bear


Μπαλαρίνες που μπορούν να συνδυαστούν με ντύσιμο "γραφείου", με ζακέτα και στενό παντελόνι. Ταιριάζουν και με φορεματάκι, ενώ μια μεγάλη χαριτωμένη τσάντα θα "δέσει" το look.

Τιμή: 17,99 ευρώ
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Pull n Bear.

Ασπρόμαυρο ριγέ, Asos

Trendy μπαλαρίνες σε ριγέ print που ταιριάζουν με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο ή με τζιν και ένα κλασικό πουλόβερ. Μια διακριτική τσάντα ή κάποιες ιδιαίτερες πινελιές μπορούν να προσθέσουν στιλ.

Τιμή: 33,70 ευρώ
Θα τις βρείτε στο online κατάστημα Asos.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v