Πρόγραμμα τηλεόρασης: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2013-2014

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2013-2014

Μεγάλες αλλαγές έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στα μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης, με σκοπό να καλύψουν την επιτακτική ανάγκη για ανανέωση σε μία ακόμα δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Οι πιο επιτυχημένες εκπομπές θα συνεχιστούν και φέτος με ημερήσια ή εβδομαδιαία περιοδικότητα, παλιά πρόσωπα αναλαμβάνουν νέους ρόλους σε σειρές και ψυχαγωγικά προγράμματα, ενώ τούρκικα και αμερικανικά σίριαλ αναμένεται να κερδίσουν ξανά το ενδιαφέρον.

Τι θα δούμε, λοιπόν, τον φετινό χειμώνα στην τηλεόραση;

Mega: Νέες και παλιές σειρές και εκπομπές

Αν είστε fan το γνωρίζετε ήδη: Τα «Κλεμμένα Όνειρα» συνεχίζονται και φέτος, κάνοντας πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, όπως άλλωστε και τα χιουμοριστικά «Με τα παντελόνια κάτω» και «Βασιλιάδες». Έρχονται, όμως, και νέες πολλά υποσχόμενες δουλειές, όπως το οικογενειακό «Το σπίτι της Έμμας» με τους Γιάννη Μπέζο και Κάτια Δανδουλάκη. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή του Αρχοντή, ενός ιδιόρρυθμου μεσήλικου που ζει σε ένα τριώροφο σπίτι, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Στον ένα όροφο μένει ο ίδιος με την Εμμα (μια χαριτωμένη σκυλίτσα που δίνει και τον τίτλο της σειράς) και στους άλλους δύο, ο παντρεμένος γιος του και η κόρη του. Ο Γιάννης Μπέζος θα έχει το ρόλο του Αρχοντή ενώ η Κάτια Δανδουλάκη θα είναι η πρώην σύζυγός του. Ενδιαφέρον δείχνει να έχει και το «Χωρίς Συνταγή» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της (δείτε το trailer):

Στο πρωινό πρόγραμμα θα έχετε ήδη παρακολουθήσει το ζεύγος Κωστόπουλου-Μπαλατσινού που αντικατέστησε τους Σκορδά-Λιάγκα στο «Πρωινό Mou» τις καθημερινές, ενώ το σαββατοκύριακο τα ηνία αναλαμβάνουν αμέτρητες παιδικές σειρές, από τις 10.00 έως τη 1.00. Από «τούρκικα», συνεχίζονται τα «Fatmagül», «Sila», «Το κορίτσι που αγάπησα», ενώ έρχεται σύντομα και το «Ένα αστέρι γεννιέται».

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του Mega εδώ.

Ant1: Νέα σεζόν με super δυνατό πρόγραμμα

Πριν καλά-καλά πιάσουν τα κρύα και ξεκινήσει «επίσημα» η νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Ant1 έχει ήδη μπει στην κούρσα της τηλεθέασης. Έτσι, «στον αέρα» παίζουν ήδη τα δύο δυνατά χαρτιά του καναλιού, δηλαδή οι καθημερινές σειρές «Μπρούσκο», με πρωταγωνιστές τους Απόστολο Τότσικα και Εβελίνα Παπούλια, και «Βαλς με 12 θεούς», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης και Στράτος Τζώρτζογλου. Επιπλέον, ξεκίνησε χθες και το ψυχαγωγικό «Dancing with the Stars», με οικοδέσποινα φέτος τη Δούκισσα Νομικού.

Στα δυνατά νέα του προγράμματος περιλαμβάνεται το πρωτότυπο μουσικό reality «The Voice», στο οποίο οι κριτές (μάλλον οι Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή), επιλέγουν υποψήφιους τραγουδιστές χωρίς να τους βλέπουν, κρίνοντας μόνο από τη φωνή τους (δείτε το trailer). Σημειώστε ακόμα το βραδινό talk-show «Η Γερμανού ξανάρχεται», με τη Ναταλία Γερμανού, το ψυχαγωγικό «Τα Καρντάσιανς», με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ (το «Ράδιο Αρβύλα» θα προβάλλεται πλέον μόνο Δευτέρα βράδυ) και, τέλος, η κωμική σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, η οποία θα ξεκινήσει στα μέσα της σεζόν.

Το πρωινό πρόγραμμα του καναλιού έχει αναλάβει ήδη το ζευγάρι Σκορδά-Λιάγκας, ενώ ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και ο 3ος κύκλος του δημοφιλούς τουρκικού σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του Ant1 εδώ.

ALPHA: Νέες σειρές και απρόβλεπτες μετακινήσεις

Δύο ελληνικές σειρές έρχονται τις επόμενες ημέρες στον ALPHA, ενώ στα «δυνατά χαρτιά» του καναλιού περιλαμβάνεται το ολοκαίνουργιο show «Νικ Ο'Κλοκ», με τον Νίκο Μουτσινά (δείτε το trailer). Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη σειρά που προβάλλεται ήδη κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 είναι το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου. Η δεύτερη σειρά, με τίτλο «Δια ταύτα», θα σκηνοθετείται από τον Λάκη Λαζόπουλο και αναμένεται στον τηλεοπτικό αέρα με τον καινούργιο χρόνο.

Κατά τα άλλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον ALPHA έχει πλέον μεταφερθεί από τον ΣΚΑΙ η «Ελληνοφρένεια», καθώς και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ενώ αν αναζητάτε μία καλή ξένη σειρά για τα βράδια σας, αυτή είναι αναμφίβολα το «Homeland» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.30.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του ALPHA εδώ.

ΣΚΑΙ: Ξένες σειρές και τα άπαντα της μαγειρικής!

Έμφαση στην ψυχαγωγία δίνει το φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, στο οποίο περιλαμβάνονται ενδιαφέρουσες ξένες σειρές και ντοκιμαντέρ. Πιο συγκεκριμένα, στη μεσημεριανή ζώνη συναντάμε από τον Σεπτέμβριο την Χριστίνα Λαμπίρη με το infotainment show «eXceL!ent». Από σειρές, ξεχωρίζει αναμφίβολα το πολυβραβευμένο «Game of Thrones» που ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.15 (δείτε το trailer), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι σειρές The BORGIAS, CSI, The Good Wife, Ηawaii 5.0, Dexter, Californication, Chaos, NCIS: Los Angeles, και Boardwalk Empire.

Τέλος, από ελληνικές παραγωγές, συνεχίζονται τα δημοφιλή μαγειρικά «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη, «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, «Γεύσεις στη φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα και «Μαγειρεύω Οικονομικά» με τον Βησσαρίωνα Παρθένη. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «Ελλήνων γεύσεις».

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ εδώ.

v