Σεξουαλική απελευθέρωση: 10 tips για... πονηρές ερωτικές στιγμές!

Σεξουαλική απελευθέρωση: 10 tips για... πονηρές ερωτικές στιγμές!

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να αποκλίνετε από τα συνηθισμένα και να γίνετε λίγο πιο... άτακτη στο σεξ; Η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη και για τους δύο αφού θα ανανεώσετε το ερωτικό ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον και θα απολαύσετε σεξουαλικές εμπειρίες πέρα από τα όρια!

Λίγο spanking ποτέ δεν έβλαψε...

Η ιδέα του εραστή σας να σας ξαπλώνει στα πόδια του και να σας... τις βρέχει μπορεί να αποδειχθεί άκρως διεγερτική (θυμάστε την σκηνή από την Γραμματέα, με την Maggie Gyllenhall;). Αν θέλετε, μάλιστα, να τον προκαλέσετε ακόμα περισσότερο μη διστάσετε να του λέτε πράγματα όπως «αυτό ήταν όλο;».

Σκοινί στο σπίτι έχετε;

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να τον αφήσετε να σας δέσει; Η σεξουαλική υποταγή «ανάβει» πολλές γυναίκες και το αποτελεσματικότερο μέσο για να οδηγηθείτε σε αυτήν είναι ένα σκοινί ή ένα μαντήλι με το οποίο θα δέσει ο σύντροφός σας τα χέρια και τα πόδια σας, προκειμένου να αναλάβει... δράση, χωρίς εσείς να μπορείτε να φέρετε την παραμικρή αντίδραση! Ωστόσο, φροντίστε στο «παιχνίδι» αυτό να προχωρήσετε μόνο με κάποιον που εμπιστεύεστε απόλυτα και συμφωνήστε από πριν σε μία λέξη-ασφαλείας που θα μπορείτε χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να λυθείτε.

Βιντεοσκοπήστε το!

Γνωρίζοντας ότι τη στιγμή που κάνετε σεξ υπάρχει μία κάμερα που καταγράφει κάθε σας κίνηση, η ερωτική πράξη θα γίνει αυτόματα πιο έντονη! Φροντίστε μόνο να σώσετε και να κρύψετε καλά το αρχείο που θα καταγράψετε, για αποκλειστικά ιδιωτική χρήση.

Στα παρασκήνια...

Η περιοχή του πρωκτού είναι από τα πιο «καυτά» ερωτικά σημεία τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Για πολλούς, μάλιστα, μόνο η σκέψη ότι πρόκειται για μία «απαγορευμένη» περιοχή είναι αφροδισιακή. Αν δεν θέλετε να το φτάσετε μέχρι το τέλος, δώστε τουλάχιστον στον σύντροφό σας το «πάσο» να ασχοληθεί εκτενέστερα με τα οπίσθιά σας, να κάνει μαλάξεις, να τα δαγκώσει και... δεν χάνετε κάτι να έχετε και ένα λιπαντικό στο κομοδίνο!

Το περίνεο κατά πού πέφτει;

Υπάρχει μία περιοχή, ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό του άνδρα, η οποία μπορεί να του προσφέρει τρομερή απόλαυση αν καταφέρετε να την διεγείρετε, είτε με το στόμα είτε με τα δάχτυλά σας: Το περίνεο. Δοκιμάστε να τον αγγίξετε απαλά στο σημείο αυτό, να τον τρίψετε ή να κάνετε κυκλικές κινήσεις και να ασκείτε μικρές πιέσεις.

Μιλήστε του βρώμικα!

Ελάτε τώρα! Ακόμα κι αν είστε από τις γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν ποτέ υβριστικό λεξιλόγιο, το να του λέτε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε κατά την διάρκεια του σεξ δεν είναι τόσο δύσκολο και είναι σίγουρο ότι θα τον ξεσηκώσει! Δεν χρειάζεται να πείτε πράγματα που θα σας κάνουν να ακουστείτε αφύσικη, αλλά φράσεις όπως «συνέχισε να με δαγκώνεις εκεί» ή «με τρελαίνει όταν σε νιώθω μέσα μου» θα τον ερεθίσουν απίστευτα –το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι θα ερεθίσουν και εσάς.

Αφήστε τον να κοιτάζει...

Η αυτοϊκανοποίηση είναι μία τόσο προσωπική πράξη που το να επιτρέψετε στον ερωτικό σας σύντροφο να την παρακολουθήσει θα τον διεγείρει όσο τίποτε άλλο. Αγγίξτε τον εαυτό σας με τον πιο αισθησιακό τρόπο για να του δείξετε τι είναι αυτό που πραγματικά σας αρέσει και φτάστε μόνη σας στην κορύφωση. Αφήστε τον να αναλάβει τον ρόλο του στην... δεύτερη πράξη!

Σούσι τρώτε;

Κάντε το σώμα σας όχημα που θα του προσφέρει οπτική και γευστική απόλαυση! Αν σας αρέσει το σούσι, το οποίο θεωρείται και αφροδισιακό, απλώστε μερικά μικρά κομματάκια πάνω στο γυμνό σας κορμί και αφήστε τον να τα απολαύσει ένα προς ένα... Κι αν δεν είναι λάτρης της ασιατικής κουζίνας κάντε το ίδιο με φρούτα και σιρόπι σοκολάτας!

Σεξ σε (ημι)δημόσιο χώρο

Οπουδήποτε, εκτός κρεβατοκάμαρας, κι αν κάνετε σεξ προσθέτει καινοτομία στην ερωτική πράξη. Πόσο μάλλον αν επιλέξετε έναν πιο ανοιχτό χώρο, όπως π.χ. η βεράντα σας. Τόσο η αγωνία ότι μπορεί κάποιος να σας δει ή να σας ακούσει όσο και οι νέες στάσεις και συνθήκες θα τονώσουν αφάνταστα τον ενθουσιασμό σας.

Ζεσταθήκαμε αρκετά..;

Όταν το σεξ έχει κλιμακωθεί σε σημείο που ο ιδρώτας στάζει σα νερό και νιώθετε το δέρμα σας να καίει, φέρτε μερικά παγάκια και... πατήστε restart! Το παιχνίδι με τα άκρα (καυτό-παγωμένο) είναι απίστευτα σέξι γιατί διεγείρει τρομερά τις αισθήσεις των παρτενέρ. Γλύψτε, λοιπόν, ένα παγάκι πριν του κάνετε στοματικό ή απλά αφήστε το να στάξει σε διάφορα σημεία του σώματός σας και... δοκιμάστε τα όριά σας!

v