Πώς θα νιώσετε ξανά σέξι

Πώς θα νιώσετε ξανά σέξι

Το να είναι μία γυναίκα σέξι δε σημαίνει μόνο να μπορεί να ελκύει τους άνδρες γύρω της, αλλά να αποπνέει έναν συνολικό ερωτισμό που θα της δίνει αυτοπεποίθηση σε κάθε πτυχή της ζωής της και εν τέλει θα την κάνει πιο χαρούμενη. Δείτε πώς θα το καταφέρετε με απλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Αλλαγές

Αλλαγές στην εμφάνισή σας είναι ίσως το πρώτο που πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το σεξ-απίλ και την αυτοπεποίθησή σας και να νιώθετε καλύτερα κάθε φορά που κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Αυτό μπορεί να σημαίνει να επισκεφθείτε ένα κατάστημα καλλυντικών για να δοκιμάσετε διάφορα μακιγιάζ μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ή να αλλάξετε χτένισμα ή χρώμα μαλλιών.

Καινοτομήστε

Η καινοτομία είναι σπουδαίο αφροδισιακό, ειδικά όταν «σπάει» τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σκεφτείτε, λοιπόν, το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να προγραμματίσετε ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό, με τον σύντροφό σας ή με μία φίλη! Όταν ζείτε τη στιγμή, τα πάντα είναι πιθανά και αυτό σας γεμίζει ενθουσιασμό και σας κάνει να νιώθετε σέξι!

Αγγίξτε τον εαυτό σας

Μετά από ένα χλιαρό ντους, κάντε μασάζ στον εαυτό σας απλώνοντας κρέμα σώματος. Τρίψτε το κεφάλι και τον αυχένα σας, χτενίστε τα μαλλιά σας, περιποιηθείτε απαλά το πρόσωπό σας, αγαπήστε το σώμα σας.

Διαβάστε κάτι ερωτικό

Τα ερωτικά διηγήματα έχουν την ιδιότητα να βάζουν σπίθες στο γυναικείο μυαλό και να ανταποκρίνονται σε ιστορίες που πυροδοτούν τη φαντασία! Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

Τονίστε το ντεκολτέ σας

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επενδύσατε σε ένα πολυτελές, σέξι εσώρουχο; Οι έρευνες λένε ότι οι περισσότερες γυναίκες φορούν λάθος σουτιέν, ενώ άλλες τόσες συμβιβάζονται με ένα απλό, βολικό μπουστάκι που ξεχνούν εντελώς να τονίσουν το πιο σέξι χαρακτηριστικό τους. Αν όχι καθημερινά στη δουλειά, τουλάχιστον όταν βγαίνετε προτιμάτε να φοράτε σέξι εσώρουχα που σας δίνουν αυτοπεποίθηση ακόμα κι αν δεν φαίνονται.

Χορέψτε αργά μαζί του

«Ποιο ζευγάρι το κάνει αυτό;», θα αναρωτηθείτε. Κι όμως, αν το δοκιμάσετε κάποια στιγμή που θα έχετε την κατάλληλη διάθεση, θα δείτε ότι η στενή επαφή μεταξύ σας και το λίκνισμα σε αργό ρυθμό θα σας διεγείρει και τους δύο τρομερά.

Έντονο βλέμμα

Συνηθίστε να βάφετε τα μάτια σας με έντονο μαύρο eyeliner για να έχετε πάντα σαγηνευτικό βλέμμα και «μουτζουρώνετε» ελαφρώς το χρώμα για να φαίνεστε πιο ατημέλητη και σέξι.

Φλερτάρετε!

Πραγματικά, πότε ήταν η τελευταία φορά που «την πέσατε» στον σύντροφό σας; Που τον πλησιάσατε τρυφερά και με... νόημα; Που του είπατε γλυκόλογα; Μάλλον έχει περάσει πολύς καιρός, ε; Προσποιηθείτε για λίγο ότι μόλις τον γνωρίσατε και κάντε κινήσεις... γατούλας που θα τον συναρπάσουν!

Βρεξ'τα μαλλιά σου!

Μία στο τόσο αφήστε το στιλιζάρισμα και την πρέσα και μη στεγνώσετε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο. Το wet look, άλλωστε, είναι της μόδας, ενώ ο τρόπος που τα μαλλιά μένουν άγρια και ατίθασα όταν στεγνώνουν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πολύ σέξι!

Μαγειρέψτε μαζί

Το φαγητό μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό αφροδισιακό για εσάς και τον σύντροφό σας και το μαγείρεμα μαζί του στην κουζίνα μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό παιχνίδι. Γιατί δεν δοκιμάζετε, μάλιστα, να μαγειρέψετε φορώντας μόνο τα εσώρουχα;

Ιδρώστε!

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να κάνετε γυμναστική –για να χάσετε βάρος, να μειώσετε το στρες κ.λ.π. Αυτό που ίσως δεν φαντάζεστε είναι ότι με τη γυμναστική ενισχύετε και τη σεξουαλική σας διάθεση. Με τον ιδρώτα απελευθερώνονται ενδορφίνες, οι οποίες σας τονώνουν με φυσικό τρόπο τον οργανισμό. Βρείτε τώρα, λοιπόν, την άσκηση με την οποία σας αρέσει περισσότερο να ιδρώνετε!

Κοιτάξτε τον στα μάτια

Πώς δείχνετε στον σύντροφό σας ότι θέλετε να κάνετε σεξ; Του το ψιθυρίζετε με χαμηλωμένο βλέμμα; Δοκιμάστε την επόμενη φορά να τον κοιτάξετε βαθιά στα μάτια και θυμίστε του τις μέρες που δε μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από εσάς.

Παιχνίδια σκιών

Αμέσως μετά το μπάνιο, μη ντυθείτε αμέσως. Ρίξτε πάνω σας μία λεπτή ρόμπα, την οποία θα δέσετε χαλαρά στη μέση, έτσι ώστε να του επιτρέπει να ρίχνει κλεφτές ματιές στο... εσωτερικό της.

Βγείτε έξω με τις φίλες σας

Όταν κάνετε κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό σας, σας βοηθά να θυμηθείτε ποιες ήσασταν πριν γίνετε σύζυγος και μαμά. Και το πιθανότερο είναι ότι μετά από μία βραδινή έξοδο με τις φίλες σας, θα επιστρέψετε στο σπίτι εντυπωσιακά ανανεωμένη.

Διαφάνειες

Οι διαφάνειες είναι της μόδας. Αυτό που θα τον ξετρελάνει και θα κάνει και εσάς να νιώσετε τρομερά σέξι είναι να φορέσετε ένα διαφανές σουτιέν, χωρίς επένδυση, που θα κάνει τις θηλές σας να φαίνονται μέσα από το λείο ύφασμα.

Διπλασιάστε τον χρόνο και την απόλαυση

Δοκιμάστε να διπλασιάσετε τις απολαύσεις σας: Φιλήστε τον για διπλάσιο χρόνο από ό,τι συνήθως. Ξεκουμπωθείτε στον διπλάσιο χρόνο από ό,τι συνήθως και δοκιμάστε να κάνετε οτιδήποτε άλλο σας δίνει ευχαρίστηση στον διπλάσιο χρόνο... δεν θα χάσετε!

Ανάψτε κεριά

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ανάβοντας μερικά αρωματικά κεριά, το βράδυ την ώρα που χαλαρώνετε, θα δημιουργήσετε το ιδανικό κλίμα για... απελευθέρωση των αισθήσεων.

Δείξτε το!

Δε λέμε να κάνετε σα να είστε 15 χρόνων, αλλά αν έχετε την διάθεση να του δώσετε ένα καυτό φιλί ενώ περιμένετε να ανάψει το φανάρι ή να κρατιέστε χέρι-χέρι ενώ περπατάτε, γιατί να μην το κάνετε;

Απομακρύνετε για λίγο τα παιδιά

Είναι σχεδόν αδύνατο να σας «βγει» η οποιαδήποτε ερωτική διάθεση όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά ή όταν σε όλους τους χώρους υπάρχουν πεταμένα παιχνίδια. Προσπαθήστε, λοιπόν, να βρίσκετε χώρο και χρόνο αποκλειστικά για εσάς, είτε αυτό σημαίνει να βάζετε τα παιδιά νωρίς για ύπνο και να σπεύδετε στην κρεβατοκάμαρα, είτε να τα αφήνετε μία στο τόσο να κοιμούνται στη γιαγιά και στον παππού.

Κοιμηθείτε γυμνή

Ξαπλώστε στο κρεβάτι γυμνή, σκεπαστείτε με το σεντόνι και περιμένετε να σας... ανακαλύψει! Μέχρι τότε θα έχετε σίγουρα νιώσει τρομερά απελευθερωμένη και σέξι.

Πηγή: Redbookmag

v