Φωτογραφικά ταξίδια ζωής: 11 συγκλονιστικά μέρη του κόσμου

Φωτογραφικά ταξίδια ζωής: 11 συγκλονιστικά μέρη του κόσμου

Μοναδικοί τόποι, ξεχωριστά μέρη, συγκλονιστικά τοπία. Συγκεντρώσαμε τους 11 εντυπωσιακότερους προορισμούς του κόσμου που πρέπει να βάλετε στη λίστα των... ονείρων σας, με στόχο κάποτε να καταφέρετε να τους επισκεφθείτε. Μέχρι τότε, απολαύστε τις παρακάτω μαγευτικές εικόνες.

Antelope Canyon, Arizona (Η.Π.Α.)

Τοποθετημένο κοντά στην περιοχή Page και Ariz, το συγκλονιστικό φαράγγι είναι χωρισμένο σε δύο διαφορετικά μέρη, γνωστά ως "The Crack" και "The Corkscrew". Tα χρώματα είναι μοναδικής ομορφιάς. 

Δάσος με μπαμπού, Arashiyama - Kyoto (Ιαπωνία)

Γνωστό ως το δάσος με τα μπαμπού, το συγκλονιστικό μονοπάτι στην Ιαπωνία είναι διάσημο σε όσους θέλουν να το γυρίσουν με ποδήλατο ή και σε αυτούς που επιθυμούν να κάνουν ρομαντικές βόλτες.

Marble Caves, Λίμνη General Carrera (Παταγονία)

Οι σπηλιές Marble, γνωστές και ως Marble Chapel ή Marble Cathedral, βρίσκονται στο κέντρο της λίμνης και δημιουργήθηκαν πριν 6.000 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. 

Η θάλασσα των αστεριών, Vaadhoo Island (Mαλδίβες)

Αυτό που μπορεί να εμφανίζεται ως καθρέπτισμα των αστεριών, είναι στην πραγματικότητα στοιχεία της θάλασσας που ονομάζονται φυτοπλαγκτόν. Το αποτέλεσμα, στην εικόνα, είναι απλά μαγευτικό.

Λιβάδια από τουλίπες (Ολλανδία)

Πολλοί θεωρούν ότι ο Keukenhof είναι ο πιο εντυπωσιακός κήπος του κόσμου. Ωστόσο τα συγκεκριμένα λιβάδια βρίσκονται έξω από τον κήπο, είναι ιδιωτικά και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Salar De Uyuni, Potosí και Oruro (Βολιβία)

Αυτό είναι το πιο μεγάλο πάτωμα από αλάτι στον κόσμο. Μεταμορφώνεται, επίσης, σε έναν τεράστιο καθρέφτη κατά τη διάρκεια των βροχών.Η αίσθηση είναι σαν να περπατάει κάποιος πάνω στα σύννεφα.

Σπηλιές με πυγολαμπίδες, Waitomo (Νέα Ζηλανδία)

Το συγκεκριμένο μέρος είναι γνωστό ως το μέρος με τις πυγολαμπίδες. Το φαινόμενο είναι εντυπωσιακό μιας και υπάρχει ένας απίστευτος χρωματικός συνδυασμός από τις πυγολαμπίδες που έχουν το μέγεθος ενός κουνουπιού. 

Το τούνελ της αγάπης, Klevan (Ουκρανία)

Μια μοναδική διαδρομή, σκεπασμένη με φύλλα, θεωρείται ο πιο όμορφος προορισμός στην Ουκρανία. Εξαιρετικά ρομαντικό μέρος, στο οποίο μπορεί κάποιος να περπατήσει (προσέχοντας για το τρένο που ενίοτε περνάει!).

Zhangye Danxia, Gansu (Κίνα)

Tα βουνά είναι μέρος της οροσειράς Zhangye Danxia, στο Γεωλογικό Πάρκο της Κίνας. Τα απίστευτα χρώματα των βράχων είναι αποτέλεσμα κόκκινης άμμου και κοιτασμάτων που βρίσκονται εκεί για πάνω από 24 εκ. χρόνια.

Σπηλιές από πάγο στο Mendenhall Glacier, Aλάσκα (H.Π.Α.)

Οι απίστευτες σπηλιές από πάγο βρίσκονται κάτω από το Mendenhall Glacier και οι τουρίστες μπορούν να κατέβουν και να δουν το συγκλονιστικό θέαμα. Οι πάγοι λιώνουν καθώς οι ίδιοι περπατούν και περιηγούνται στον χώρο!

Hitachi Seaside Πάρκο, Hitachinaka - Ibaraki (Ιαπωνία)

Το καταπληκτικό πάρκο είναι ανθισμένο όλη την άνοιξη και οι τουρίστες το επισκέπτονται για να απολαύσουν τα 4.5 εκ. φυτά του να ανθίζουν στις αποχρώσεις του ροζ, του βυσσινί και του μοβ.

v