Τα πιο απίθανα νέα gadgets και ευρεσιτεχνίες της αγοράς!

Τα πιο απίθανα νέα gadgets και ευρεσιτεχνίες της αγοράς!

Ένα στυλό που αποθηκεύει ψηφιακά ό,τι γράφετε, ο καθρέφτης που «βλέπει» τα πάντα, η πόρτα-τραπέζι πινγκ-πονγκ και μερικά ακόμα απίθανα προϊόντα που θα βρείτε τώρα στην αγορά και θα θέλετε να αποκτήσετε πάση θυσία!

Τα εσώρουχα που απορροφούν τη δυσοσμία των... αερίων!

Τα Shreddies είναι μία συλλογή νέων εσωρούχων που περιέχουν ένα φίλτρο άνθρακα, το οποίο απορροφά τη δυσοσμία των αερίων. Σκέφτεστε ήδη που θα τα χαρίσετε ως δώρο Χριστουγέννων; Μάθετε περισσότερα εδώ (κόστος: 60 λίρες το πακέτο των τριών ανδρικών εσωρούχων).

Ο μαγνητικός διακόπτης

Απλή αλλά πρωτοποριακή ιδέα για να μη χάνετε τα κλειδιά σας ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα στο σπίτι! Ο διακόπτης αυτός είναι, μάλιστα, τόσο ισχυρός ώστε να μπορεί να «σηκώνει» ακόμα και σφυριά. Αγοράστε τον από εδώ με 19,99 δολάρια.

Lockitron: Κλείδωμα και ξεκλείδωμα πόρτας από απόσταση

Το Lockitron αποτελείται από μία συσκευή που συνδέεται με την πόρτα του σπιτιού σας και μία απλούστατη εφαρμογή στο κινητό σας, μέσω της οποία μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την πόρτα του σπιτιού σας, χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ! Μάθετε περισσότερα εδώ. (Κόστος: 179 δολάρια).

Senz: Η αντιανεμική ομπρέλα!

Σχεδιασμένη με τις αρχές της αεροδυναμικής, η ομπρέλα αυτή αψηφά και τους πιο δυνατούς ανέμους, χωρίς να λυγίζει και να αναστρέφεται, αναγκάζοντάς σας να παλεύετε στον άνεμο και την βροχή για να την επαναφέρετε στην κανονική της θέση. Μάλιστα, έχει και πρωτοποριακό ντιζάιν, με πιο μακριά πλαϊνά μέρη για να σας προστατεύει από τη βροχή που πέφτει από το πλάι. Μάθετε περισσότερα εδώ. (Κόστος: 39,95 δολάρια).

Πόρτα πινγκ-πονγκ

Θέλατε πάντα ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ στο σπίτι, αλλά δεν είχατε πού να το βάλετε; Η πόρτα αυτή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, σχηματίζοντας ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ οι πλευρές του οποίου καταλήγουν σε δύο δωμάτια του σπιτιού! Απίθανο; Μάθετε περισσότερα στο site του σχεδιαστή Tobias Fraenzel. (Κόστος: 990 ευρώ).

Σκηνή κάμπινγκ με ηλιακή ενέργεια

Πόσο δεινοί κάμπερς είστε; Αν πιστεύετε ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα -και πρωτοποριακά- gadgets για κάμπινγκ δεν έχετε δει ακόμα αυτή την απίστευτη σκηνή Katabatic, η οποία σε συνδυασμό με μία επαναφορτιζόμενη από τον ήλιο μπαταρία και μία ηλιακή γεννήτρια, διαθέτει όση ενέργεια χρειάζεστε για κάθε μικρή συσκευή που θέλετε να τοποθετήσετε εκεί!

Σετ μαχαιριών με βάση Deglon

Ψάχνετε ένα εντυπωσιακό γαμήλιο δώρο για ένα ζευγάρι που ήδη διαθέτει -σχεδόν- τα πάντα; Αυτό το ανοξείδωτο σετ μαχαιριών εντυπωσιάζει με το ντιζάιν του (και την τιμή του, στα 892 δολάρια!). Αγοράστε το online από εδώ.

Το έξυπνο στυλό

Φανταστείτε πώς θα ήταν να κρατούσατε σημειώσεις σε χαρτάκια και αυτές να περνιόντουσαν αυτόματα στον υπολογιστή; Αυτό ακριβώς κάνει το Sky Wi-Fi Smartpen, για αρχεία όγκου έως 8GP (με 249,95 δολάρια). Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ο καθρέφτης που «βλέπει» τα πάντα

Τέρμα οι δικαιολογίες: Με αυτό το «καθρεφτάκι» αυτοκινήτου δεν θα υπάρχουν πια «τυφλά σημεία» όταν οδηγείτε ή παρκάρετε! Ο καθρέφτης προσφέρει πανοραμική άποψη 180 μοιρών, για να βλέπετε διαρκώς τα αυτοκίνητα που αλλάζουν λωρίδα πίσω σας και τα μηχανάκια που ξεπετάγονται από αριστερά και δεξιά. Μάθετε περισσότερα εδώ (κόστος: 59,95 δολάρια).

3Doodler το στιλό που γράφει τρισδιάστατα!

Δείξτε μας έναν αρχιτέκτονα ή σχεδιαστή που δεν θα ξετρελαινόταν με αυτό το στυλό. Πώς λειτουργεί; Απλά σχεδιάζετε το αντικείμενο που θέλετε τρισδιάστατα και έτσι ακριβώς «κάθεται» το μελάνι του, ώστε να το έχετε αμέσως ολοζώντανο μπροστά στα μάτια σας! Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ με 99 δολάρια.

Το «χρηματοκιβώτιο» της κουζίνας

Αποφύγετε τους πειρασμούς των γλυκών -αλλά και αυτούς που δημιουργούν τα παιχνίδια στα παιδιά- με αυτό το ευφάνταστο τάπερ-χρηματοκιβώτιο που διαθέτει στο καπάκι του τη δυνατότητα να βάλετε συνδυασμό, ώστε να μπορεί να το ανοίγει μόνο αυτός που τον γνωρίζει! Φανταστικό;

Ηλεκτροστατικός πίνακας ανακοινώσεων

Με τον πίνακα ανακοινώσεων της Justick δεν θα ξαναχρειαστείτε πινέζες ή σελοτέιπ, αφού κρατά τα χαρτιά κολλημένα πάνω του χάρη στη δημιουργία ηλεκτροστατικού πεδίου. Αγοράστε τον από εδώ με 92 δολάρια.

Tile: Η μεταλλική ετικέτα για να μην ξαναχάσετε τίποτα

Το gadget αυτό αποτελείται από μία ετικέτα-μπρελόκ και μία εφαρμογή για smartphones και λειτουργεί με τον εξής απλό τρόπο: Απλά δένετε το μπρελόκ σε οποιαδήποτε αποσκευή σας (που «τρέμετε» μήπως χάσετε σε κάθε σας ταξίδι) και -αν τελικά την χάσετε- η εφαρμογή του smartphone σας βοηθά να την εντοπίσετε, οπουδήποτε στον κόσμο! Ιδανικό gadget για όσους ταξιδεύουν συχνά. Αγοράστε το από εδώ.

v