Απίθανες αποκριάτικες στολές για ενήλικες!

Απίθανες αποκριάτικες στολές για ενήλικες!

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να νοικιάσετε στολή για το αποκριάτικο πάρτι στο οποίο σας κάλεσαν! Ανακαλύψαμε ευφάνταστες στολές που δεν θα σας κοστίσουν πολλά και τις οποίες θα μπορέσετε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι.

Με χτύπησε κεραυνός!

Η συγκεκριμένη στολή θέλει δύο άτομα, μιας και ο ένας κάνει τον κεραυνό (με ένα μεγάλο χαρτόνι που μπορεί εύκολα να κατασκευάσει σε τέτοιο σχήμα) και ο άλλος αυτόν που... χτυπήθηκε με σκισμένα ρούχα και μουντζουρωμένο πρόσωπο. 

Σούπερμαν και Λόις Λέϊν

Για τον σούπερ ήρωα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπλουζάκι "σούπερμαν" και ιδιαίτερα κοκάλινα γυαλιά. Το υπόλοιπο σύνολο, όπως και το αυστηρό γυναικείο ανδρόγυνο κοστούμι θα τα βρείτε στην γκαρνταρόμπα σας.

Στρουμφάκια (Μπάρμπα-Στρουμφ και Στρουμφίτα)

Πάρτε μπλε μπογιά για face painting και καλυφθείτε σε όλο το σώμα. Θα χρειαστείτε σκουφάκι, ξανθιά περούκα και ένα λευκό φόρεμα για την Στρουμφίτα, ενώ αντίστοιχα ψεύτικα μούσια και βερμούδα για τον Μπάρμπα-Στρουμφ. 

Θάντερκατς (Λάιονο και Τσιτάρα)

Για να μιμηθείτε την Τσιτάρα θα χρειαστείτε χρυσό κολάν και μπότες-κορμάκι (ή ολόσωμο μαγιό) σε πορτοκαλί χρώμα. Η ανδρική στολή θέλει ειδικό κορμάκι και μπλε γαλότσες. Το face painting είναι απαραίτητο. 

Μαλακτικό Cajoline

Θα χρειαστείτε μια ολόσωμη χνουδωτή "αρκουδιάρικη" φόρμα, ένα πλαστικό καλάθι που μπορείτε να τρυπήσετε για να χωρέσετε μέσα του και ένα προϊόν Cajoline για να δηλώσετε το σήμα κατατεθέν της στολής. 

Τράγος (ή θεός Πάνας)

Για να μεταμορφωθείτε σε σωστό.. μυθικό τράγο, φορέστε ένα μάλλινο παντελόνι, ένα κόκκινο κασκόλ, κολλήστε χνουδωτές τούφες στο σώμα και μην παραλείψετε την ειδική περούκα που θα ολοκληρώσει το σύνολο.

Σαπούνι και σφουγγάρι

Μια ακόμη στολή για την οποία χρειάζεστε ταίρι! Το σαπούνι μπορεί να φτιαχτεί με εύκολη, χάρτινη κατασκευή πάνω από τα ρούχα ενώ το σφουγγάρι θέλει ένα φόρεμα με έντονο φραμπαλά από τούλια.

Οδοντόκρεμα Crest

Για να μεταμφιεστείτε σε μια υπέροχη οδοντόκρεμα, φορέστε ένα λευκό μίνι φόρεμα (στο οποίο θα γράφει πάνω τη λέξη "Crest") ενώ δώστε βάση στο αυτοσχέδιο καπέλο από χαρτόνι που πρέπει να μοιάζει με καπάκι οδοντόκρεμας.

Ο Pacman το'σκασε!

Αν εμφανιστείτε έτσι με την παρέα σας θα κάνετε τρομερό αντίκτυπο, μιας και τα Pacman πάνε πακέτο, σε διαφορετικά χρώματα ή σχέδια. Μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα με χαρτόνια και να τα κρεμάσετε στο λαιμό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v