5 αξιόλογες μουσικές σκηνές για τις βραδινές εξόδους σας

5 αξιόλογες μουσικές σκηνές για τις βραδινές εξόδους σας

Ανάμεσα στα πολλά και αξιόλογα μουσικά θεάματα της νέας σεζόν, επιλέξαμε πέντε μουσικές σκηνές που περιλαμβάνουν σπουδαίες συνεργασίες από αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες του "έντεχνου" ρεπερτορίου, για να προγραμματίσετε εγκαίρως την επόμενη βραδινή σας έξοδο.

Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου - Anodos Live Stage

Η Χαρούλα και η Τάνια με τους «Νouveau Sextet» θα ενώσουν τις φωνές και τα τραγούδια τους σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση. Μαζί τους το γκρουπ που προτείνει νέο ήχο και ήθος στην ελληνική μουσική, οι Nouveau Sextet. Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες υπόσχονται να χαρίσουν υπέροχες στιγμές με τα διαχρονικά κομμάτια τους, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις πάνω στη σκηνή. 

Πού: ΑΝΟΔΟΣ Live Stage (Πειραιώς 183, τηλ. κρατήσεων: 210 3468100)
Πότε: Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ (φιάλη 140 ευρώ και μπουκάλι κρασί 70 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μπουλάς στο "ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ" - Ακτή Πειραιώς

Τέσσερις από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και πολιτικού καμπαρέ, άφθονα τραγούδια και άφθονη παρωδία. Στο πρόγραμμα συμμετέχει πλειάδα από μουσικούς και ερμηνευτές, ενώ νέοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν αστραπιαίες εμφανίσεις σαν έκτακτοι επισκέπτες. Τα ονόματά τους δεν θα ανακοινώνονται από πριν, για να διατηρηθεί το στοιχείο της αναμονής και της έκπληξης!

Πού: ΑΚΤΗ της οδού Περαιώς (Πειραιώς 178 και Λαμίας).
Πότε: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30.
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό στο μπαρ (φιάλη 140 ευρώ και μπουκάλι κρασί 70-80 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ελένη Βιτάλη και Σταύρος Ξαρχάκος - Ιερά Οδός

Ο Σταύρος Ξαρχάκος συγκέντρωσε μια σειρά από κομμάτια του Βασίλη Τσιτσάνη (από τα πρώιμα ρεμπέτικά του μέχρι τα λαϊκά του '70), ανανέωσε την ενορχήστρωσή τους, προσέθεσε μια ενότητα από τον κύκλο τραγουδιών του δικού του «Ρεμπέτικου» (που είχε γράψει για την ομώνυμη ταινία του Κώστα Φέρρη) και τα εμπιστεύτηκε στην Ελένη Βιτάλη ως ιδανική ερμηνεύτρια αυτού του είδους. Μαζί με τη Βιτάλη θα συμπράξουν η αναγνωρισμένη πλέον Ηρώ Σαΐα και μια δεκαμελής ορχήστρα με εξαιρετικούς σολίστες. Το μουσικό πρόγραμμα «Νυν και αεί... Τσιτσάνης», με το οποίο ο Ξαρχάκος επανέρχεται για μία ακόμη φορά στο έργο του κλασικού λαϊκού συνθέτη αναμένεται να δώσει διαφορετική νότα στην νυχτερινή Αθήνα.

Πού: ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ (Ιερά Οδός 18-20, τηλέφωνο κρατήσεων 210 3428272).
Πότε: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:30. 
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό στο μπαρ (φιάλη ή μπουκάλι κρασί 70 ευρώ στην πλατεία και 60 ευρώ στο θεωρείο)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μικρούτσικος, Κότσιρας, Αντωνοπούλου - Σταυρός του Νότου

Τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές ενώνουν τις καρδιές και το ταμπεραμέντο τους, τις εμπειρίες και την αγωνία τους και "αφηγούνται" τις πιο δυνατές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας. Υπενθυμίζουν το επίκαιρο πολιτικό τραγούδι, ανατρέχουν στους μεγάλους ποιητές και ζωντανεύουν με σεβασμό το γνήσιο λαϊκό τραγούδι. Ο Γιάννης Κότσιρας, εκτός από το ρόλο του ερμηνευτή στα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, ταξιδεύει το κοινό και στον δικό του μουσικό κόσμο, στα τραγούδια με τα οποία τον γνωρίσατε και τον αγαπήσατε αλλά και στα νεότερά του, ενώ η Ρίτα Αντωνοπούλου, σταθερή συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία χρόνια, ερμηνεύει τραγούδια του συνθέτη από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής πορείας του.

Πού: Σταυρός του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. κρατήσεων 210 9226975).
Πότε: Κάθε Σάββατο στις 22:30. 
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό (φιάλη 130 ευρώ και μπουκάλι κρασί 65 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη - Diogenis Studio

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη εγκαινίασαν φέτος το ανανεωμένο Diogenis Studio που αναδιαμορφώθηκε ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα της μουσικής σκηνής. Οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, με κοινή καλλιτεχνική πορεία που μετρά περισσότερα από 25 χρόνια και αμέτρητα σπουδαία τραγούδια, συναντιώνται ξανά στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Πού: Diogenis Studio (Λεωφ.Συγγρού 259, τηλ. κρατήσεων 210 9425754)
Πότε: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:00.
Είσοδος: Τιμές ανά ζώνη (συμπεριλαμβάνεται ποτό) Ζώνη Α - 35 ευρώ, Ζώνη Β - 30 ευρώ, Ζώνη Γ - 25 ευρώ, Ζώνη Δ - 18 ευρώ, Ζώνη Ε - 15 ευρώ, Ζώνη ΣΤ -10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

v