Κερδίστε θεραπεία spa από το Kurland Spa για την Ημέρα της Γυναίκας!

Κερδίστε θεραπεία spa από το Kurland Spa για την Ημέρα της Γυναίκας!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε δύο Day Spa Package από το Kurland Spa, για να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου. Δείτε τους νικητές!

Oι νικητές είναι:

Eλένη Μουρτζάκη
Θεώνη Κωστοπούλου

Το Kurland Spa αγαπά και φροντίζει τη Γυναίκα

Οι αυξημένες εργασιακές και οικογενειακές απαιτήσεις, το πρόχειρο φαγητό, η ελλιπής άσκηση, το άγχος και η πίεση, καθώς και ο ανεπαρκής ποιοτικός χρόνος για τον εαυτό μας, αποτελούν παράγοντες που μας «κλέβουν» την ενέργεια και αποδυναμώνουν το γυναικείο οργανισμό.

To Kurland Spa είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα που καλείται να ανταπεξέλθει στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά συγχρόνως έχει ανάγκη από πολυτέλεια και φροντίδα. Η γυναίκα σήμερα έχει περισσότερο από ποτέ άλλοτε ανάγκη τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης για τη σωματική, την ψυχική και την πνευματική της ισορροπία.

Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί του Kurland Spa έχουν επιλέξει μοναδικές θεραπείες spa για γυναίκες που συνδράμουν στην ενίσχυση και την τόνωση του οργανισμού, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες για το σώμα, το πρόσωπο και τα άκρα που σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, τη μουσική και της ευωδιές της Ανατολής επιτυγχάνουν την αποφόρτιση του οργανισμού από την ένταση και το stress, ξεκουράζουν και αναζωογονούν. Τα θεραπευτικά τους οφέλη έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.

To Kurland Spa, λοιπόν, χαρίζει για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ένα Day Spa Package σε δύο τυχερές!

Το Κurland Day Spa Package περιλαμβάνει:

- Μαροκινή Απολέπιση με το παραδοσιακό γάντι Kessa και μαύρο βιολογικό σαπούνι
- Αρωματικό Privé Hammam
- Μάσκα Σώματος σαγκουίνι
- Massage Αρωματοθεραπείας 30'
- Ενυδατική περιποίηση προσώπου
- Θεραπεία ματιών

Το Kurland Spa αναλαμβάνει, πέρα από τη χαλάρωση και ευεξία του επισκέπτη, εξειδικευμένη φροντίδα μαλλιών σε συνεργασία με την καταξιωμένη κλινική μαλλιών Bergmann Kord και αισθητική περιποίηση μέσα από μια μεγάλη γκάμα παροχών όπως: περιποίηση άκρων, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, αποτρίχωση, μακιγιάζ, μόνιμο μακιγιάζ, ιατρική αισθητική (μεσοθεραπεία, microneedling) κ.α., ενώ ειδικά πακέτα φροντίδας για ζευγάρια, νύφες, bachelor & bride΄s farewell spa σφραγίζουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές...

Για να ενημερώνεστε για τις Προσφορές του Kurland Spa:

- επισκεφθείτε το www.kurland.gr.
- κάντε like στη σελίδα του Kurland Spa στο Facebook (Kurland Spa Athens) για να ενημερώνεστε για τις τακτικές προσφορές αποκλειστικά για τους φίλους του Kurland Spa.
- ενημερωθείτε αναλυτικά τηλεφωνικώς καλώντας στο 210 6828888 ή επισκεφθείτε το στη Λ. Κηφισίας 348 στο Χαλάνδρι (ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ - με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης).

Tip: Μέσω του E-shop του Kurland Spa, αγοράζετε εύκολα Δωροεπιταγές Spa για τους αγαπημένους σας!

v