Τους είπαν ότι το μωρό τους θα πέθαινε, όμως πίστεψαν στο θαύμα!

Τους είπαν ότι το μωρό τους θα πέθαινε, όμως πίστεψαν στο θαύμα!

Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς της Chanel Murrish πως είχαν δύο επιλογές: Είτε να γίνει έκτρωση είτε να δουν το μωρό να πεθαίνει στα χέρια τους. Κι όμως, εκείνοι αποφάσισαν να δώσουν στην κόρη τους την ευκαιρία να ζήσει. Και κάπου εκεί έγινε ένα μικρό θαύμα! Η Chanel γεννήθηκε, στις 38 εβδομάδες, στις 24 Φεβρουαρίου 2014.

Λίγα λεπτά αφού γεννήθηκε η Chanel Murrish, έσπασε ένα ρεκόρ. Καταγράφηκε ως το πιο πρόωρο νεογέννητο στη Μ. Βρετανία που υποβλήθηκε ποτέ σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς της δεν λειτουργούσε. Τα σημάδια για την επιβίωσή της δεν ήταν καθόλου θετικά. 

Οι γιατροί ήταν από την αρχή σίγουροι πως το μωρό θα πέθαινε, γι' αυτό και είχαν συμβουλέψει τους γονείς να διακόψουν την κύηση. Εκείνοι, όμως, αρνήθηκαν να το εγκαταλείψουν. Σε έναν υπέρηχο είδαν τον μικρό της αντίχειρα να σηκώνεται, σαν τους δίνει σήμα ότι "όλα θα πάνε καλά" και εκείνοι το πήραν ως σημάδι!

Επτά ημέρες μετά την πρώτη εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, η Chanel υποβλήθηκε σε ακόμα μία. Μπορεί να έχει δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι η καρδιά της να λειτουργεί κανονικά, αλλά αυτή τη στιγμή είναι καλά και κάθε μέρα είναι όλο και πιο δυνατή.

Οι γονείς της έχουν συγκεντρώσει 2,000 δολάρια για να τα δωρίσουν στο Newcastle's Freeman Hospital, το ίδρυμα που βοήθησε το παιδί τους. 

Πηγή: viralnova.com

v