Δώρα για την Γιορτή της Μητέρας: Κερδίστε αντιρυτιδικά προϊόντα από την Panthenol Extra

Δώρα για την Γιορτή της Μητέρας: Κερδίστε αντιρυτιδικά προϊόντα από την Panthenol Extra

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 11 Μαΐου, το Mama365 προσφέρει σε πέντε τυχερές αναγνώστριες ένα σετ αποτελούμενο από μία αντιρυτιδική κρέμα και έναν αντιρυτιδικό ορό, προσφορά της εταιρίας Panthenol Extra. Oι νικήτριες θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικώς. Προσοχή: Για να πραγματοποιηθεί η αποστολή των δώρων σας θα χρειαστεί να αναφέρετε τα πλήρη στοιχεία σας στα ΣΧΟΛΙΑ της φόρμας διαγωνισμού! Δείτε τους νικητές!

Οι νικητές είναι:

Ίρις Ταμπούκου
Παναγιώτης Μερτζάνης
Νίκος Λουκατάρης 
Αναστασία Μητροσίλη 
Μαρία Αδαμοπούλου 

Τα δώρα της Panthenol Extra

Panthenol Extra Anti-wrinkle Serum / Αντιρυτιδικός ορός

Αντιρυτιδικός και αντιγηραντικός ορός Panthenol Extra με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια. Ενεργοποιεί τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου, βελτιώνει την υφή του δέρματος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ρυτίδων. Δρα τόσο στην επιφάνεια, όσο και στο βάθος της επιδερμίδας του προσώπου, ματιών και λαιμού. Ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος.

Anti-wrinkle creme / Αντιριτυδική κρέμα

Αντιρυτιδική κρέμα 24ώρου με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη. Προσφέρει ολική ανάπλαση και αναδόμηση, καθώς εξασφαλίζει την απαραίτητη υγρασία που χάνει το δέρμα μας μεγαλώνοντας. Βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας, στην πρόληψη των ρυτίδων, και στη σύνθεση κολλαγόνου. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και επιβραδύνεται η εμφάνιση νέων ρυτίδων.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η σειρά Panthenol Extra είναι μια δημιουργία της ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και η καραμέλα Κaiser καθώς και η εξειδικευμένη καλοκαιρινή σειρά Summerline.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

v