Γυαλιά ηλίου 2014: 7 σχέδια για κορυφαίο στιλ (από 17 ευρώ!)

Γυαλιά ηλίου 2014: 7 σχέδια για κορυφαίο στιλ (από 17 ευρώ!)

Δεν είναι μόνο η χρηστικότητά τους που τα κάνει πολύτιμο αξεσουάρ, αλλά και το στιλ που προσδίδουν σε όποιον τα φορά, το οποίο δεν μπορεί παρά να ακολουθεί κάθε χρόνο τις προσταγές της μόδας! Και φέτος είδαμε σχέδια στα γυαλιά ηλίου που αναμφίβολα κέρδισαν τις εντυπώσεις μας... Τα ξεχωρίσαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

(τα γυαλιά της κεντρικής φωτογραφίας ανήκουν στην καλοκαιρινή συλλογή Louis Vuitton, τιμή: 600 ευρώ)

Φλοράλ σε ρετρό σχέδιο, από τα Asos

Η τελευταία λέξη της μόδας στα φετινά γυαλιά ηλίου ακούει στο όνομα «floral» και μεταφράζεται ως ρετρό σκελετός διακοσμημένος με πολύχρωμα, μικρά ή μεγαλύτερα λουλούδια. Αν είστε fan του girlie look, αυτά είναι τα γυαλιά που σας ταιριάζουν!

Τιμή: 16,87 ευρώ.
Αγοράστε τα online από εδώ.

Καθρέφτες, Mango

Εντυπωσιακά γυαλιά, με ματ κοραλλί σκελετό και φακούς με καθρέφτες σε ντεγκραντέ ύφος. Θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ στην παραλία!

Τιμή: 22,50 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Mango.

Ξύλινος σκελετός, White Shark

Τα ξύλινα γυαλιά ηλίου έκαναν πάταγο φέτος στην ελληνική αγορά! Η τιμή τους... τσιμπημένη, όμως το στιλ τους είναι αναμφισβήτητα πρωτοποριακό. Μάλιστα, είναι τέτοιο το σχέδιο του σκελετού, ώστε να μπορεί να φορεθεί κάλλιστα από γυναίκες και άνδρες.

Τιμή: 89 ευρώ.
Αγοράστε τα online από εδώ.

Φούξια διαφάνεια με ταρταρούγα, Innamorati

Στηρίζουμε την ελληνική οικονομία επιλέγοντας στιλάτα γυαλιά ηλίου κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα! Τα Innamorati της φωτογραφίας συνδυάζουν εντυπωσιακή φούξια διαφάνεια με κλασική ταρταρούγα στους βραχίονες και απευθύνονται σε γυναίκες που αγαπούν τόσο τη μόδα όσο και την κομψότητα.

Τιμή: 100 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα οπτικών Opti-Experts.

Ολοστρόγγυλα γυαλιά, Carrera

Ένα σχέδιο που συνδυάζει 70s με pop στοιχεία και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με λεπτό, μακρόστενο πρόσωπο. Τα ολοστρόγγυλα γυαλιά ηλίου αποτελούν μία από τις επικρατέστερες τάσεις φέτος, αρκεί να ταιριάζουν με το στιλ σας!

Τιμή: 100 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα οπτικών που εμπορεύονται Carrera.

Σχέδιο cat-eye, Vogue

Τα Vogue ακολουθούν πάντα τις προσταγές της μόδας, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα κλασικά, κομψά στοιχεία. Ξεχωρίζουμε τα μαύρα cat-eye γυαλιά της φωτογραφίας, τα οποία κολακεύουν σχεδόν κάθε γυναικείο πρόσωπο.

Τιμή: 120 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα οπτικών που εμπορεύονται Vogue.

Απόλυτη ρετρό γοητεία, Ray-Ban

Η σειρά Clubmaster έχει κερδίσει το ενδιαφέρον ανδρών και γυναικών σε όλον τον κόσμο καθώς συνδυάζει retro-cool στοιχεία και αποδίδει κορυφαίο στιλ τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Τιμή: 150 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα οπτικών που εμπορεύονται Ray-Ban.

v