«Μαμά, πώς γεννιούνται τα μωρά;»: 10 τραγελαφικές απαντήσεις

«Μαμά, πώς γεννιούνται τα μωρά;»: 10 τραγελαφικές απαντήσεις

«Πώς γεννιούνται τα μωρά;» Το ερώτημα που κάποια στιγμή θα τρομοκρατήσει όλους τους γονείς, ανεξαιρέτως, μπορεί να έχει αμέτρητες απαντήσεις. Λίγες, όμως, είναι αρκετά πειστικές ώστε να κάνουν το παιδί να σταματήσει να ρωτά, τουλάχιστον μέχρι να μάθει ολόκληρη την αλήθεια από κάποιον άλλον...

Εσείς τι απάντηση θα δίνατε σε μία τέτοια ερώτηση; Θα μιλούσατε για την κλασική ιστορία του «πελαργού που φέρνει τη μωρά;» ή θα προτιμούσατε το πιο ...προχωρημένο «σποράκι που φύτεψε ο μπαμπάς στην κοιλίτσα της μαμάς;». Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι θα πείτε όταν έρθει εκείνη η στιγμή πάρτε ιδέες από τις παρακάτω απολαυστικές απαντήσεις που έδωσαν αυτοί οι γονείς:

Από τον αφαλό της μαμάς

«Είπαμε στη κόρη μας, 9 χρονών σήμερα, ότι ο αφαλός της μαμάς άνοιξε και την βγάλαμε έξω όταν είχε ήδη ψηθεί καλά».

Κάτω από μία πέτρα

«Η μαμά του άνδρα μου του είχε πει ότι τον βρήκε κάτω από μία πέτρα».

Από... πλαστελίνη!

«Είπα στα παιδιά μου ότι τα έφτιαξα από πλαστελίνη... Το είχαν πιστέψει για αρκετά χρόνια...»

Στο σούπερ μάρκετ

«Ξέρω γονείς που έχουν πει στα παιδιά τους ότι τα μωρά τα αγοράζεις από ένα κρυφό τμήμα του σούπερ μάρκετ (ελπίζω να μην τους είπαν από το χασάπικο...)».

Από χώμα και νερό

«Η δική μου η μητέρα μας είχε πει ότι φτιαχτήκαμε από χώμα και νερό...»

Στην τουαλέτα!

«Ο μπαμπάς μου είχε πει στον αδερφό μου ότι τον βρήκε κολλημένο στο χαρτί υγείας, ενώ τραβούσε καζανάκι».

Από ένα ειδικό εργαλείο

«Όταν ο γιος μου ήταν 5 χρονών, έπιασε τον άνδρα μου απροετοίμαστο, καθώς τον ρώτησε πώς ακριβώς οι μπαμπάδες βάζουν στις κοιλιές των μαμάδων τα μωρά. Ο άνδρας μου του είπε ότι οι μπαμπάδες έχουν κάποια ειδικά εργαλεία που χρησιμοποιούν. Αυτό φυσικά οδήγησε τον γιο μου να ζητήσει να δει τα εργαλεία αυτά. Ο άνδρας μου, αφού άλλαξε 50 χρώματα, του είπε ότι μόνο οι μεγάλοι μπορούν να τα δουν...»

Από κουκούτσια...

«Όταν ήμουν μικρή, ο θείος μου είχε πει σε όλα τα παιδιά της οικογένειας ότι τα μωρά έρχονται όταν ξεβιδώσεις τον αφαλό της γυναίκας και βάλεις ένα κουκούτσι από καρπούζι στην κοιλιά της. Και μετά όταν το καρπούζι μεγαλώσει πρέπει να το βγάλεις, να το ανοίξεις και θα βγει το μωρό. Επίσης, μας έπεισε ότι αυτό ήταν κάτι πολύ επικίνδυνο, αφού κάθε φορά που ξεβιδώνεις τον αφαλό κάποιου υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσουν τα πόδια του!»

Από τον μπαμπά

«Ο δικός μου μπαμπάς μου είχε πει ότι με γέννησε εκείνος. Και για μερικά χρόνια τον πίστευα!»

Από ένα παζάρι

«Ο μπαμπάς μου μού είχε πει ότι με βρήκαν σε ένα παζάρι, στο οποίο με πουλούσαν μισοτιμής, οπότε σκέφτηκαν ΄δεν βαριέσαι, ας την πάρουμε'».

Πηγή: TheStir

v