Καλοκαίρι 2014: Όσα θα φορεθούν φέτος και πού θα τα βρείτε φθηνότερα!

Καλοκαίρι 2014: Όσα θα φορεθούν φέτος και πού θα τα βρείτε φθηνότερα!

Η μόδα κάνει κύκλους και αυτό το καλοκαίρι δίνει, για ακόμα μια φορά, δυναμικά το στίγμα της. Το καλοκαίρι του 2014 αγκαλιάζει με θέρμη το σώμα της γυναίκας και το παρασέρνει σε ένα σύνολο από σχέδια και χρώματα. Δείτε παρακάτω τις πιο καυτές τάσεις για φέτος... για να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Print φούστες σε χαλαρή γραμμή 

Το καλοκαίρι αγαπάμε να φοράμε φούστες και εννοείται πως θα τις... τιμήσουμε πολύ και φέτος! Προτιμήστε φούστες σε γραμμή Α ή κλος ή και λίγο πιο μίνι (άλλα άνετες) και ιδανικά με διάφορα prints που θα τις κάνουν ακόμα πιο μοδάτες. Στην περίπτωση αυτή ένα μονόχρωμο λευκό ή μαύρο μπλουζάκι είναι αρκετό. 

Θα βρείτε τη φούστα της φωτογραφίας στα καταστήματα Mango.

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Ψηλόμεσα παντελόνια 

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι φέτος στην μόδα! Σε διάφορα χρώματα και σχέδια, το ζητούμενο είναι να τονίζουν την μέση όσο γίνεται περισσότερο. Αν δεν έχετε μεγάλη περιφέρεια, συνδυάστε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ένα μπλουζάκι από μέσα ή -για να γίνει το τόνισμα της μέσης ακόμα πιο έντονο- με ένα cropped top. 

Μπορείτε να αγοράσετε το παντελόνι της φωτογραφίας από τα καταστήματα Celestino.

Τιμή: 15,90 ευρώ.

Ασυμμετρίες / Περίεργα σκισίματα

Φέτος είναι πολύ στην μόδα τα παράξενα κοψίματα και οι ασυμμετρίες σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Τολμήστε την τάση σε φορέματα και φούστες ή ακόμη και σε μπλουζάκια. Αν δώσετε έμφαση σε αυτό το σχέδιο, προσέξτε να μην τονίσετε υπερβολικά το σύνολο με αξεσουάρ ή περίπλοκα χτενίσματα. 

Μπορείτε να αγοράσετε το φόρεμα της φωτογραφίας από τα καταστήματα H&M.

Τιμή: 29,95 ευρώ.

Γιαπωνέζικο κιμονό

Το γιαπωνέζικο κιμονό έχει έρθει στην μόδα αυτό το καλοκαίρι, πιο δυναμικά από ποτέ. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις. Αν το συνδυάσετε και με ανάλογα υποδήματα που παραπέμπουν σε Ανατολή... θα το αποθεώσετε!

Θα βρείτε το κιμονό της φωτογραφίας στα καταστήματα Bershka.

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Σορτσάκια σε έντονα χρώματα

Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι το σορτσάκι. Φέτος φορέσετε το σε έντονα χρώματα, ακόμα και φλούο, που είναι μέσα στη μόδα! Κίτρινο, πράσινο, μοβ, πορτοκαλί θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα. 

Αναζητήστε το σορτσάκι της φωτογραφίας στα καταστήματα Zara

Τιμή: 19,95 ευρώ.

Πουά print

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπά το πουά! Και φέτος, λοιπόν, φορέστε το ελεύθερα σε άπειρους συνδυασμούς. Σε μπλουζάκια, φορέματα, φούστες, ακόμα και σε αξεσουάρ. Προσοχή, απλά να κρατάτε πάντα τις ισορροπίες με το υπόλοιπο σύνολο για να υπάρχει κομψότητα και αρμονία. 

Θα βρείτε το μπλουζάκι της φωτογραφίας στα καταστήματα Pull & Bear

Τιμή: 15,99 ευρώ.

v