Συμβουλές και μυστικά για το τέλειο στοματικό

Συμβουλές και μυστικά για το τέλειο στοματικό

Ο στοματικός έρωτας αποτελεί ταμπού για ορισμένες γυναίκες και σεξουαλική πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές ή τους θεσμούς που ασπάζονται. Άλλες, ωστόσο είναι περισσότερο απελευθερωμένες και απολαμβάνουν και οι ίδιες την πράξη αυτή. Απευθυνόμενοι στην τελευταία αυτή κατηγορία και με αφορμή την υποτιθέμενη, εντελώς ανεπίσημη σημερινή «Παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας», συλλέξαμε πληροφορίες και προσφέρουμε συμβουλές για όσες θέλουν να επιδοθούν σε στοματικό έρωτα.

Η καλύτερη στάση για εσάς

Για μια γυναίκα είναι πολύ σημαντική η στάση στο στοματικό έρωτα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να την πονέσει ο αυχένας της. Επομένως θα πρέπει να είστε σε άνετη θέση. Η καλύτερη λύση είναι να ξαπλώσει ο άνδρας στο κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πιο άνετες, θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης ενώ θα αποφύγετε το γνωστό σε κάποιες, «κατέβασμα του κεφαλιού».
Συμβουλή: Αν σας ενοχλεί όταν ο άνδρας σας «κατεβάζει προς τα κάτω» το κεφάλι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε. Ξεκαθαρίστε του ότι αυτό είναι κάτι που αισθάνεστε ότι σας υποτιμά και αν θέλει να απολαμβάνετε και οι δύο τη σεξουαλική αυτή πράξη, τότε θα πρέπει να το σταματήσει. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το... «πιάσει» με την πρώτη το μήνυμα αλλά την επόμενη φορά που θα διακόψετε την πράξη εξαιτίας αυτού, δεν θα το ξανακάνει.

Η καλύτερη στάση για εκείνον

Το να σας κοιτάζει την ώρα της ερωτικής πράξης είναι η μισή απόλαυση για τους περισσότερους άνδρες. Επομένως δοκιμάστε μία από τις παρακάτω στάσεις:

Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι, έτσι ώστε να είναι υπερυψωμένος ο κορμός του και να μπορεί να έχει οπτική επαφή με εσάς.
Αφήστε τον να είναι όρθιος ενώ εσείς βρίσκεστε με τα γόνατα στο πάτωμα.
Ξαπλώστε εσείς στο κρεβάτι και αφήστε τον να βρίσκεται από πάνω, ενώ στερεώνεται στα γόνατα και με τον κορμό του στο ύψος του στήθους σας.

Προσοχή: Η τελευταία αυτή στάση μπορεί να μην αποδειχθεί πολύ απολαυστική για εσάς, καθώς ο άνδρας, έχοντας το «πάνω χέρι», ενδέχεται άθελά του να γίνει «επιθετικός» προκαλώντας σας δυσφορία ή και την αίσθηση του πνιγμού. Αν όμως την απολαμβάνετε, μη διστάσετε να την εφαρμόσετε.

Έμφαση στη λίπανση

Για την καλύτερη απόλαυση του στοματικού έρωτα αλλά και για την πιο πρακτική εφαρμογή του, σημαντικό ρόλο παίζει το πόσο υγρό θα είναι το πέος. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να υγράνετε το πέος από τη βάση μέχρι την κορυφή. Εναλλακτικά, πτύστε στην κορυφή του (κάποιο άνδρες το απολαμβάνουν ιδιαίτερα).

Τα «πειράγματα»

Στο στοματικό έρωτα – όπως και σε κάθε άλλη ερωτική πράξη- εξίσου σημαντικό ρόλο με τη στάση παίζουν και τα «πειράγματα». Είναι σχεδόν απίθανο ένας άνδρας να απολαύσει μία μονότονη πεολειχία όσο θα απολαύσει μία πιο παιχνιδιάρικη. Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει και επιχειρήστε μερικά από τα εξής:

Βασανίστε τον: Ξεκινήστε να παίζετε με τη γλώσσα σας από το στήθος του και κατεβείτε αργά, αργά και βασανιστικά. Κάντε τον να περιμένει με αγωνία, όχι να το θεωρεί δεδομένο.

Χαϊδέψτε τον: Κάποιοι άνδρες απολαμβάνουν ιδιαίτερα να τους γρατζουνάτε ελαφριά την πλάτη ή τα οπίσθια πριν ή κατά τη διάρκεια της πράξης. Υπάρχουν βέβαια άλλοι στους οποίους δεν αρέσει καθόλου ή γαργαλιούνται.

Μιλήστε του: Δεν αποτελεί μια συνταγή που πιάνει πάντα αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνδρες διεγείρονται όταν τους μιλάτε πρόστυχα. Πείτε του για παράδειγμα τι θέλετε να του κάνετε και αφήστε τον να κάνει το ίδιο.

Συνδυάστε τα: Ενώ επιδίδεστε σε στοματικό έρωτα, επιχειρήστε να σταματήσετε για λίγο και να «παίξετε» το μόριό του στα στήθη σας (η στάση αυτή ονομάζεται Ισπανικό). Αυτή η πράξη είναι λιγότερο απολαυστική σαν αίσθηση αλλά περισσότερο αισθησιακή οπτικά.

Βογκήξτε: Ο στοματικός έρωτας πυροδοτεί όλες τις αισθήσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ακοής. Το «βογκητό» προκαλεί νευρολογικά ερεθίσματα και σεξουαλική διέγερση ενώ αποτελεί δείγμα προς εκείνον ότι το απολαμβάνετε κι εσείς. Προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Η λαβή

Ο συνδυασμός πίεσης και τριβής που προκαλεί η λαβή σας ενώ κρατάτε το πέος, αποτελεί μία από τις καλύτερες τεχνικές του στοματικού έρωτα. Πιάστε τη βάση του μορίου με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας και ασκήστε παλλόμενη πίεση. Η συνεχόμενη πίεση θα προκαλέσει στον άνδρα δυσφορία καθώς θα φράξει την κυκλοφορία του αίματος. Για αυτό ασκείστε πίεση σταδιακά και με διαλείμματα.

Οι όρχεις

Ίσως πιστεύετε ότι οι όρχεις αποτελούν για τους άνδρες μία απαγορευτική περιοχή. Όχι αναγκαστικά. Αρκετοί άνδρες απολαμβάνουν το παιχνίδι με τους όρχεις αρκεί να το κάνετε «ευγενικά». Αποφύγετε οποιαδήποτε απότομη κίνηση, δοκιμάστε να τραβήξετε απαλά το όσχεο, ειδικά τη στιγμή που έρχεται σε οργασμό.

Το περίνεο

Το περίνεο είναι η περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό. Συμμετέχει στη διακοπή της ροής των ούρων ή του σπέρματος ενώ παίζει ρόλο και στην αναπνευστική λειτουργία (ίσως το έχετε ακούσει στις pilates ή τη yoga). Λόγω του ότι είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, μπορεί εύκολα να αποτελέσει και μέσο διέγερσης. Δοκιμάστε να κάνετε ελαφριές μαλάξεις ή μικρές πιέσεις στην περιοχή αλλά με προσοχή, καθώς μπορεί και να μην του αρέσει.

Προσοχή: Μην μπερδευτείτε με την περιοχή του πρωκτού, η οποία είναι –συνήθως- απαγορευτική περιοχή για τους άνδρες. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι, οι οποίοι απολαμβάνουν ιδιαίτερα το παιχνίδι στην περιοχή αυτή αλλά θα πρέπει να το έχετε συζητήσει προηγουμένως για να μην τον φέρετε σε αμήχανη θέση.

Βαθιά διείσδυση

Οι άνδρες απολαμβάνουν τη βαθιά διείσδυση στην στοματική κοιλότητα, με την πρόσθετη απόλαυση της γλώσσας. Αν το δοκιμάσετε και δεν το απολαμβάνετε, μην πιεστείτε καθόλου.

Εκσπερμάτιση

Γνωστό «παράπονο» αρκετών ανδρών είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν αρέσκονται να καταπίνουν το σπέρμα. Φυσικά, ισχύει κι εδώ ότι αν δεν το θέλετε, δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε. Άλλωστε θα έχει απολαύσει τόσο την πράξη καθαυτή που ενδεχομένως δεν θα δώσει σημασία στην εκσπερμάτιση. Ωστόσο για κάποιους η κατάποση αποτελεί αρκετά μεγάλη υπόθεση κι αυτό επειδή δεν υπάρχει διακοπή μεταξύ σεξουαλικής πράξης και εκσπερμάτισης.

Αν θέλετε να του χαρίσετε την ευχαρίστηση αλλά σας ενοχλεί η κατάποση σαν ιδέα, ξεγελάστε τον: αφήστε τον να εκσπερματίσει στη στοματική κοιλότητα και ξεπλύνετε έπειτα το στόμα σας. Αν πάλι δε χωράει ούτε λόγος, επιλέξτε και αφήστε τον να εκσπερματίσει σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός σας που πιθανώς σας κάνει και τις ίδιες να αισθάνεστε σέξι. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v