Ο Jay πάει Μουντιάλ: Πανελλήνια συγκίνηση και κινητοποίηση για τον μικρό λάτρη της Εθνικής!

Ο Jay πάει Μουντιάλ: Πανελλήνια συγκίνηση και κινητοποίηση για τον μικρό λάτρη της Εθνικής!

Μπορεί εκατομμύρια Έλληνες να πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Γιώργου Σαμαρά που έδωσε την πρόκριση στην Εθνική Ελλάδος, στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, ωστόσο πολύ πιο συγκινητικός ήταν ο ενθουσιασμός του μικρού Jay Beatty από την Σκωτία, ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως όταν ο Σαμαράς τον είχε πάρει αγκαλιά για να πανηγυρίσει μαζί το πρωτάθλημα της Σέλτικ, τον περασμένο Μάιο.

Ο μικρός Jay Beatty, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο "Down", είναι φαν όχι μόνο της Σέλτικ αλλά και προσωπικά του ίδιου του άσου της Εθνικής Ελλάδος, στηρίζοντας βέβαια όλη την ελληνική ομάδα στο Μουντιάλ. Μάλιστα, για να δει ο μικρός το ματς με την Ακτή, φόρεσε μπλε μπλουζάκι της Ελλάδας!

Όταν ο μικρός Jay είδε τον Σαμαρά να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα, πραγματικά τρελάθηκε από την χαρά του! Δείτε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς του μικρού εδώ

Tο video με τους πανηγυρισμούς του μικρού συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος ζητά από την ΕΠΟ, μέσω σελίδας που δημιουργήθηκε μόλις χθες στο facebook, να μεριμνήσει ώστε ο μικρός να βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή δίπλα στην Εθνική και τον Σαμαρά, στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, είτε η ΕΠΟ είτε ο ίδιος ο Γιώργος Σαμαράς να εκπληρώσουν το όνειρο του μικρού Jay! Φανταστείτε τότε τον ενθουσιασμό του!

v