Τα πιο όμορφα καλοκαιρινά πέδιλα έως 20 ευρώ!

Τα πιο όμορφα καλοκαιρινά πέδιλα έως 20 ευρώ!

To καλοκαίρι θέλει σανδάλια, πέδιλα και ανοιχτά παπουτσάκια που αφήνουν σε κοινή θέα το υπέροχο πεντικιούρ σας. Γυρίσαμε την αγορά και επιλέξαμε για εσάς 6 μοναδικά καλοκαιρινά ζευγάρια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στις πρωινές και βραδινές σας βόλτες.

Ψηλοτάκουνα σανδάλια με λουράκια, Zara

Ψηλοτάκουνα πέδιλα στο χρώμα της μόκας με μπαρέτες και λουράκια σε 70s ρετρό στυλ. Μπορείτε να τα ταιριάξετε με τζιν σορτσάκι ή με ένα φλοράλ φόρεμα, για πρωινή ή απογευματινή βόλτα. 

Τιμή: 19,99 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Zara.

Κόκκινα T-Bar σανδάλια, Mango

Ίσια σανδάλια στο χρώμα του κοραλιού και σε t-bar σχέδιο με μια χρυσή λεπτομέρεια (καρδούλα που κρέμεται) στο κέντρο. Φοριούνται υπέροχα με το αγαπημένο σας μακρύ μαύρο φόρεμα και έντονα βαμμένα χείλη.
 
Τιμή: 19,99 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Mango.

Ψηλοτάκουνα peep toes, H&M

Ψηλοτάκουνα πέδιλα peep toe με λουράκι γύρω από τον αστράγαλο. Ενδείκνυνται περισσότερο για μια κομψή βραδινή εμφάνιση. Ταιριάζουν τέλεια με μαύρο, λευκό ή μπλε παντελόνι, σορτς ή φόρεμα και με μια παραπάνω έμφαση στα αξεσουάρ. 
 
Τιμή: 19,99 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Η&Μ.

Μαύρα ίσια σανδάλια, Pull & Bear

Υπέροχα σανδάλια σε μαύρο χρώμα και με χρυσές λεπτομέρειες που ταιριάζουν με όλα τα σύνολα και για όλες τις ώρες. Αναλόγως συνδυάστε τα αξεσουάρ και αφήστε το καλοκαίρι να "μιλήσει" πάνω σας!

Tιμή: 19,99 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Pull & Bear.

Σανδάλια με εμπριμέ μαντήλι, Bershka

Μια ιδιαίτερα κοριτσίστικη και ρομαντική πρόταση είναι ένα ζευγάρι πέδιλα, στολισμένα με εμπριμέ μαντήλι. Αν τα επιλέξετε, φροντίστε το υπόλοιπο σύνολο να μην "κραυγάζει" για να διατηρείτε τις ισορροπίες. 

Τιμή: 12,99 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Bershka.

Σανδάλια gladiator, Topshop

Ένα πιο εκκεντρικό ζευγάρι σανδάλια για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με το σύνολό τους. Ταιριάζουν με μαύρο, λευκό ή σε γήινες αποχρώσεις ντύσιμο, για να μην κάνουν το σύνολο να δείχνει κραυγαλέο.

Τιμή: 16 ευρώ.
Αναζητήστε τα online στο Topshop.

v